-
xxx
Hmmm....vsetci tu hovorite aky je leo uzasny v titanicu alebo muz so zeleznou maskou no prave tam podal najhorsie herecke vykony. asi preto, ze milujete jeho krasnu tvaricku spred desiatich rokov. dnes ma sice vrasky, ale nenormalnu charizmu a to ako hral napr. v letcovi alebo krvavom diamante je hodne oskara co potvrdzuju aj nominacie.nejde len o krasny face. -
-
Re: xxx
Mě rozhodně nejde o přitažlivost, ale o výkony. Sám však musíš uznat, že za Titanic byl nominovaný a to už něco o něm vypovídá nebo snad ne? Podle mě podal nelepší herecké výkony v Titaniku, Letci, Nouzovém východu, atp. Čím stárne jsou jeho hreké výkoney lepší a lepší. Ale na jeho věk v té době co natáčel kupříkladu železnou masku. To byl herecký výkon jako kůň opravdu vedl si tam skvěle to musíš opravdu uznat. *3*
-
-
milašik
*14* uplně náš miláčik!!!!!!! my by sme ho laskou sežrali!!!!!!!!!! -
Pláž
Leonardo je krásnej a nejvííc mu ti sluší v PLÁŽI *14* *14* *14* -
pisnicka
*1* ta písnička je od Within Temptation a jmenuje se "Forgiven" *4* *1* -
pisnicka
Prosim prosim kdo vi jak se jmenuje ta pisnicka ke klipu cislo jedna? Zamilovala jsem se do ni a chci ji poslouchat porad a porad!!!!!! *14*
Dekuju mockrat *3* -
Leo
Leo je úžasný herec hovorte si čo chcete a ako cloveka ho nepoznáme nikto takže sa tu nehadajte aky je lebo nikto nevieme!Ale je aj peknucky aj ked je uz starsi,ale stary nieje ako tvrdite u mna je stary clovek okolo 60....cawte -
Napiš
Ten kdo ma rad leonarda.tak si dajte stranku-www.pokec.sk-zaregistrujte sa a napište poštu na-Modelka1732 -
moc ho nemusím ale
hrál v romeovi ajulii a tam byl stvělý -
úžasný
lidi mám adresu lea
Leonardo DiCaprio
Artist Managment Group
9465 Wilshire BLVD
Ste 519
Beverly Hils, CA 90212-2604
USA
Tak mu co nejdřív napíši *1* *3* *14* *14* *15* *4* *5* -
-
Re: úžasný
Jen aby to byla ona *1* *15* -
Re: úžasný
jo tu sem celej svuj (kratky)ZIVOT CHTELA!!!!
MOC TI DEKUJU ,,ZELWICKU,, *3* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *4* *5* *3* *14* *4* *14* *3* *1* *1* *1* *1*
-
-
Leo ty jsi ale sexy!!!!
ahojky lidičky... tak jak se vám líbí Leo? je úžasnej co?? mno já sem se narodila v den kdy se narodil on ale jiný rok lol to je bezva..... *1* *3* *15*