Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xxx

Hmmm....vsetci tu hovorite aky je leo uzasny v titanicu alebo muz so zeleznou maskou no prave tam podal najhorsie herecke vykony. asi preto, ze milujete jeho krasnu tvaricku spred desiatich rokov. dnes ma sice vrasky, ale nenormalnu charizmu a to ako hral napr. v letcovi alebo krvavom diamante je hodne oskara co potvrdzuju aj nominacie.nejde len o krasny face.
    • xx-paula-xx

Re: xxx

Mě rozhodně nejde o přitažlivost, ale o výkony. Sám však musíš uznat, že za Titanic byl nominovaný a to už něco o něm vypovídá nebo snad ne? Podle mě podal nelepší herecké výkony v Titaniku, Letci, Nouzovém východu, atp. Čím stárne jsou jeho hreké výkoney lepší a lepší. Ale na jeho věk v té době co natáčel kupříkladu železnou masku. To byl herecký výkon jako kůň opravdu vedl si tam skvěle to musíš opravdu uznat. *3*
  • milašik

*14* uplně náš miláčik!!!!!!! my by sme ho laskou sežrali!!!!!!!!!!
  • Pláž

Leonardo je krásnej a nejvííc mu ti sluší v PLÁŽI *14* *14* *14*
  • pisnicka

*1* ta písnička je od Within Temptation a jmenuje se "Forgiven" *4* *1*
  • pisnicka

Prosim prosim kdo vi jak se jmenuje ta pisnicka ke klipu cislo jedna? Zamilovala jsem se do ni a chci ji poslouchat porad a porad!!!!!! *14*
    Dekuju mockrat *3*
  • Leo

Leo je úžasný herec hovorte si čo chcete a ako cloveka ho nepoznáme nikto takže sa tu nehadajte aky je lebo nikto nevieme!Ale je aj peknucky aj ked je uz starsi,ale stary nieje ako tvrdite u mna je stary clovek okolo 60....cawte
  • Napiš

Ten kdo ma rad leonarda.tak si dajte stranku-www.pokec.sk-zaregistrujte sa a napište poštu na-Modelka1732
  • moc ho nemusím ale

hrál v romeovi ajulii a tam byl stvělý
  • úžasný

lidi mám adresu lea
    Leonardo DiCaprio
    Artist Managment Group
    9465 Wilshire BLVD
    Ste 519
    Beverly Hils, CA 90212-2604
    USA
    Tak mu co nejdřív napíši *1* *3* *14* *14* *15* *4* *5*
    • xx-paula-xx

Re: úžasný

Jen aby to byla ona *1* *15*
    • Re: úžasný

jo tu sem celej svuj (kratky)ZIVOT CHTELA!!!!
      MOC TI DEKUJU ,,ZELWICKU,, *3* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *4* *5* *3* *14* *4* *14* *3* *1* *1* *1* *1*
  • Leo ty jsi ale sexy!!!!

ahojky lidičky... tak jak se vám líbí Leo? je úžasnej co?? mno já sem se narodila v den kdy se narodil on ale jiný rok lol to je bezva..... *1* *3* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit