Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sbirka clanku

Ahoj! Prodam sbirku clanku o Leonardovi. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • lovemiki

Leo

No, není to tak blízko jako tady píše hilarynka125, ale já jsem se narodila 9.11 takže taky docela blízko.... To by jste nevěřili jaká je to pro mě pocta, že jsem narozená skoro ve stejnej den, ale teda hilarynka ta to má fakt úpe nej!!! Fakt seš borka, máš štěstí!!! Leo je nej nej nej nej nej herec co se kdy mohl narodit!!!!! *3*
  • lovemiki

4ewer!!!!!!!!

Teda, dívala jsem se s kámoškou na Titanik. Mimochodem už asi po šedesáéšesté, ale i tak jsem z toho byla mimo, musím se ale přiznat, že jsem tentokrát nebrečela, když se sémnou totiž dívá někdo jinej tak to nejde, ale jak mile jsem sama tak to jsou hotový Niagáry. Leo je prostě nej nej nej nej nej nej nej nej herec na celém širém světě! Leo 4ewer!!!!!!!!!!!!!!! *15* *14*
    • vejula

Re: 4ewer!!!!!!!!

Jo já taky nebrečím když se na to dívám s někým, jinak brečím pokaždé *1* Titanic je prostě nejlepší a Leo je božííí *14*
  • hilarynka125

Leo

hej to je uplně haluz ja sem se narodila 11.11 a on taky !!fakt nekecám *3* *4* je prostě supeeer herec je úžasnej *3* *4*
  • lovemiki

LEO DICAPRIO

Leo je nej herec na světě. Hereckej talent dostal do kolíbky.Je krásnej a naprosto k sežrání. Nejlepší byl v TITANIC, ROMEO A JULIE, MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU. JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!! *15* *14* *14* *1*
    • vejula

Re: LEO DICAPRIO

tak jasný Katy....Titanic proste 4ewer..na ten film nic nema....my si o nem dokazem povidat cely dny ze? *15* I love titanic and Leonardo Dicaprio *14*
  • Sbirka Leonardo

Ahoj! Prodam rozsahlou sbirku Leonarda: clanky + plakaty. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
    • Re: Sbirka Leonardo

Hele ty mas vazne jeho plakaty??jestlisi je jeste nekomu neposlala tak mi pls napis na email...byla bych heppy.. *14* *14* *14* *3*
  • leo

Leo nejvíc zazářil v titanicu po iku kate winslent........ten film prostě žeru *1*
  • Leonardo DiCaprio

V Dobrodružnom filme Pláž-The Beach je Leonardo DiCaprio najlepší. *4*
    • Re: Leonardo DiCaprio

to mas pravdu ale skvelej byl i ve filmu cht me kdyz to ddokazes kde si zahral s tomem hanksnem *14* *14* *14* moc je oba milujuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Titanic 2?

Ahoj,
    na youtube.com sem viděla ukázky na Titanic 2.Ale jinak jsem o dvojce neslyšela...nevíte někdo o tom?tady je kdyžtak odkaz http://www.youtube.com/watch?v=7iOu Ykbrx4w
    • xx-paula-xx

Re: Titanic 2?

:D Tak tento VYMYŠLENÝ trailer jsem už viděla v roce 2007. Nene to je jen sestříhané a dáné do kupy. :D Ale ten kdo to vymýšlel tak torošku se přhmátl je to hrozně nápadný. *15* *15* Viděla jsem už i lepší trailery na pokračovní jiných filmů.
    • lovemiki

Re: Titanic 2?

Hoj! Četla jsem tvůj dotaz na TITANIC 2 a je to vymyšlený. Ty scény jsou vystříhaný z jiných filmů kde Leo hrál, např. Romeo a Julie, Titanic, Chyť mě když to dokážeš! atd.. Nevím kdo to video vytvořil, ale každopádně měl smysl pro fantazii. Už ti asi někdo napsal, ale připadalo mi normální ti to napsat. Zkrátka, žádná dvojka není a nebude. Teda škoda. Zatím se měj!!! *1*
    • Re: Titanic 2?

*1* ne Titanic 2 není *1* jsou to jen sestřihy z Leových filmů *5* taky jsem si první myslela když jsem viděla ty ukázky že bude Titanic 2 ale bohužel není..... *9* *9*
  • Dobrej, ale ne zas tak moc

Je dobrej, ale na Wentwortha nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *5* *16*
    • xx-paula-xx

Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Však každého názor. Podle mě však vítězí Leo. Má zasebou o mnoho mnohooo více filmů. to znamená více zkušeností. Leo je opravdu velice taletovaný a Went promiň, ale můžeš mi říct co má za sebou on? *7* Když nepočítáme ty malé scénky v seriálech které se nedají ani pořádně počítat za role. To by mě opravdu zajímalo. Ale jak říkám každý má jíný názor.
    • Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Leo je nejlepší a nejhesčí na světe ale škoda že mu je už 34 let a kdo říka něco špatnýho na Lea tak je fakt blbec to říkám já *14* *14* *14* *14* *4* *4*
    • lovemiki

Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Prosim tě napiš mi třeba 4 filmy kde Wentvort hrál! Leo je lepší už jenom pro to, že hraje od maliča. Prostě na to má talent a nejde o to kdo z nich je hezčí, ale o to jak hraje! A mimochodem, Leo je hezčí než Wentvort. Každopádně záleží na vkusu!!!!!!!! *8* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit