Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kacka

v letci je taky nádhernej, ale jenom na začátku.Nej je ale v titanicu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • supr

Leo no super heres a je upe nádhernej.nej je v titanicu a v pláži *14*
    • Re: supr

hlavně v titanicu *14* *14* *14*
  • o-ren

Jo

ty jo on je výbornej.
  • :)

http://www.youtube.com/watch?v=zSvI XZU0OvA&feature=PlayList&p=A5966530 DC7B3DC2&index=4
    šestá minuta, 50. sekunda
  • bravo!

Viděl jsem film Úplné zatmění a nejvíce mě zaujaly Leonardovy přírazy do pozadí Davida Thewlise. Opravdu mistrovské dílo. Myslím, že tento herec má opravdu velký talent!!!!!!!
  • Super hra :)

http://s12.gladiatus.cz/game/c.php? uid=71727
  • Leoík

Vždicky jsem ho neměla ráda,ale po včerejšku kdy jsem zase viděla Titanic po 2 rocích byl skvělej..LoVe *3* ...jinak jsem poprví brečela u Titaniku...Úspěch *1*
  • miluji tě

achjo on je upe k sežráni hej.. mně sa upe líbí a kdybych s ním byla z rodiny já bych sa asi zabila hej.. to by byla nej nej zpráva za celý můj život on je prostě nejlepšíí herec na světě a ten kdo viděl film TITANIC tak musí uznat že ram vypadal skvěle ne??!!!!!.... tak páápáá Leo *14* mám očička jen a jen pro něho a co vy taky se vám líbí tak moc jako mně?.. on je ještě hezčí než Johny Depp *14* *1*
    • Re: miluji tě

je nejhezčí a nejlepší na světě *14* *14* *14* *14*
    • Re: miluji tě

máš pravdu *3* je hezčí než johnny depp ,o hodně hezčí.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: miluji tě

myslím si že není hezčí! je až moc přeslazený *1* a v titaniku mu bylo snad 20 let proto tam byl tak hezky ted už tomu tak neni... *13*
        • xx-paula-xx

Re: Re: Re: miluji tě

Náhodou je pořád hezký. Je už hold z něho muž. Ty jsi třeba mladší a starší se ti už nelíbí. Já třeba ho mám moc ráda jo, ale na mě je taky starší, ale neříkám, že už není hezký, protože tomu tak vůbec není. A nech si pro sebe ty sprostý smajlíky prosím.
  • ....

nedávno mě málem odvezli.. *9* dozvěděla sem se ,že prý sem příbuzná s leonardem.moje pra pra babička byla američanka která byla příbuzná s leovým pra pra pra dědečkem.takže sem jeho asi sestřenice z 10.kolena.no faktys dobrý.ale nekecám je to fakt *3* ale to byl den ,že by mě málem opravdu odvezli.leo je můj nej nej nej herec.mám ho mocinky ráda ale dozvědět se ,že sem jeho příbuzná...to sem v plánu fakt neměla *9* *9* to se snad může stát jenom mě *8* ale ted mi holky ve škole můžou jenom závidět *15*
    • Re: ....

Bože... a kdo si jako myslíš že ti to uveri.Taky muzu tvrdit ze sem kamoskou Breda Pitta a travila sem s nim Vanoce na Havaji.A pak tam prisel DiCaprio se Zacem Efronem a zacali mi davat darky k vanocum... tohle je upa stekna blbost jako to ze ty si pribuzna s Leonardem!! *8* *7* *10*
      • xx-paula-xx

Re: Re: ....

A proč by to nemohla být pravda?
        • sophiekarblova

Re: Re: Re: ....

:) já vám to řeknu asi takhle: Říká se, že všichni modroocí lidé jsou si příbuzní. Tudíž jsem taky jeho příbuzmá :-D a taky Vám povim, že všichni z celýho světa sme si příbuzný, takže kecy? To si nemyslim ;) *1*
    • Re: ....

Týý jo ty teda válíš sestřenka hhhmm.... a nekec ty tak náhodou? No a když nekecáš tak to máš teda GOOD já mám zase tátu kterej je 2-3 bratranec od petra kolářa =) husté hej ale ty to máš etě lepší!! ... =)
  • 34!!

*1* ty jo dnes má Leo už 34 let *4* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit