-
je čím dál trapnější....
....já to nechápu ! Proč už dávno nevyměnily moderátora ? Copak jsme na tom tak špatně že si musíme platit tohleto co si říká moderátor a v hlavě má jen.... -
-
Re: je čím dál trapnější....
Ahoj lidi je to opravdu zajímavé tohle všechno číst je pravda že každý muže říct svuj názor,ale není to jen závist??? zamyslete se...
-
-
Now and then
Jo dřív byl Leoš super, srandičky, styl... teď už je to jen jakási troska (i fyzicky) toho vtipného svěžího Mareše... A navíc jaksi trapná troska... jo už to neni, co to bejváválo... Děkujeme odejděte!!! -
-
Vše nej k narozeninkám
Leošku dnešním narozeninkám vše nej nej nej hlavně štěstíčko a zdravíčko *4* *4* -
Trapas Leoše Mareše !!!
Měl stejné tmavě růžové kalhoty jako den předtím dlouhovlasý soutěžící Ševčík !!!! *15* -
Výška
Příjde mi divné že Tina mám 170 cm a Leoš 175cm když je Leoš o dost vyšší :D
http://img.ahaonline.cz/img/18/ full/780613-img-import-leos-mares-a -tina-poprve-spolu.jpg
:DDDDDDD -
-
Re: Výška
Mares ma 170 cm mluvil sem snim osobne a je odost mensi jak ja a to ja mam 175
-
-
Leoš
Ahojík !!!!! Je best !! :D Vždy má dobré hlášky ...... chci být na místě Tiny :D *14* *14* -
Leošek
On>je dokonalý , On> Je neodolatelný....A všechno nej co si jen můžete vymyslet mocinky miluju *14* *14* -
tak už si zas
může vesele prozpěvovat-já nejsem,nejsem,nejsem svalnatej,ale taky ani trochu ženatej *1* -
Leos
Leosi, preji Vam mnoho stesti a nervi pevne, jak spagaty. Ja si myslim, ze jste studia ekonomiky zurocil lepe nez v bance, no a vo tom to je. Kdo zavidi, muze si to zkusit. ALE MARES JE JEN 1. -
nejlepší je
od něho-Pro ty,co by zajímalo,jak v tomhletom státě může někdo vylézt v létě v chlupatým kábátě,uspořádám hned a tady,takovou,malou konferenci tiskovou *3*