-
Leoš
Leoši četla jsem článek ohledně Vašeho vyhazovu - jsou to blázni neznám nikoho z našich "mladých" který by moderovar jako vy. Máte své scénáře to Měl i Burian i Menšík. Držím Palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *15* -
ja ho tak žeru!!!!! *14*
-
pozdraff
zdravím všechny jeho obdivovatele!!! *1* -
pochvala
Ahoj Leoši, byla jsem v sobotu v Hradci ve Futuru, byl jsi milej a zábavnej, chválím tě, akorát do mikrofonu bys mohl mluvit trochu míň hlasitě, stála jsem poblíž repráku a málem to se mnou seklo! *1* Měj se hezky. -
pochvala
Ahoj Leoši, byla jsem v sobotu ve Futuru, kde jsi moderoval Miss, chválím tě, byl jsi milej a zábavnej, akorát do mikrofonu bys mohl mluvit trochu míň hlasitě, vedle repráku to se mnou málem seklo! *1* Měj se hezky. -
super
Ahoj Leoši,strašně se mi líbíš jak sympaticky,tak po tvé pracovní stránce.Poslouchám jen EVROPU2 A když stíhám dívám se na SUPERSTER.jsi fakt super borec!!!!!!! *14* *14* -
super
Ahoj Leoši,strašně se mi líbíš jak sympaticky,tak po tvé pracovní stránce.Poslouchám jen EVROPU2 A když stíhám dívám se na SUPERSTER.jsi fakt super borec!!!!!!! *14* *14* -
,
*9* nic moc mohlo to bejt o neco lepsi! *9* -
ahoj leos je super, moderovani je uplne skveli zvlast na superstar a na rani show...kdyz mam stesti a dostanu se na SS tak se na nej vzdycky tesim....akorat se mi zda vzdycky trochu nervozni, ale nema proc, vzdycky to zvladne v pohode.tak hodne stesti leosi.doufam ze te zase brzo uvidim nazivo v superstar!p.s.:mas peknej zadek...mozna si to slysel.. *3*
-
text
Milý Leoši.Gratuluji Ti k výročí narození syna Kubíka.Děti jsou to nejhezčí v životě co nás může potkat.Dostala mě tvoje mamka,to už jsem začla bulet a vzpomněla si jak jsem to prožívala já.Kubíkovi přeji hlavně štěstí a zdraví.Angelika