Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju tě

Leoši, jsi prostě úžasnej! jak v ESU, tak na EVROPĚ 2 i v BIG BROTHEROVI
  • Leoš si prosto super. milujem ta strasne moc. ale mojho Lacja Lučeniča viac sorry papapa
  • Leoš je podľa mňa veľmi príťažlivý chlap. Je skvelý po všetkých stránkach, aj jeho charakter niečím skvelým vyniká. Jeho charizma je proste skvelá... Prajem mu veľa šťastia aj pre jeho synčeka. Česi závidím Vám tohto skvelého človeka...papapapapa
  • Čau lidi jak je?Mareš je krásnej co?
  • Cau tatko

Ahoj Leoši, mám ráda tvůj humor. Jsi super chlap. Gratuluji Ti k narození syna. Doufám, že nám ho brzy ukážeš.
  • jsi super

Ahoj Leošku jsi super mám tě ráda a blahopřeji k synovi Jakubovi.Buď pořád stejný a skvělý.pa Bětka
  • Leosku jsi super!!!dnes to v Mostkovicich stalo za to,jen tapusinka od tebe mi chybela :( Tak ale podpisek mam, tak aspon neco...Doufam,ze se za nama jeste nekdy prijedes podivat,papa
  • ČAU LEOŠI, MODERUJEŠ VÁŽNĚ SKVĚLE, PROSÍM TĚ, NEMOHL BYS MI ASPOŇ NAPSAT JEDEN E-MAIL, JESTLI MÁŠ? IVETABED@SEZNAM.CZ. NEBO SMSKU? 605964445??? PROSÍM ODEPIŠ ASPOŇ JEDNOU 1x. PÁ MĚJ SE PĚKNĚ"!
  • leosek

jsi super
  • leosi si nej a kdo si mysli ze si trapnej se strasne myli miluju te
  • ssssssssssssssssssíííííííííííí suuuuuuuuuuuuuuu pppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigggggg ggggg bbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrooooooooooottttttttttttthh hhhhhhhhhheeeeeeeeeerrrrrrrreeeeeeeeeeeeee
  • Leoš

Leoš je nejlepší a kdo tomu nevěří není in. Vše co dělá a to jak repuje je prostě super. jeho největší faninka !!!
  • Slápnutí vedle

Tvé vystoupení v BB je neskutečně trapné.Opakování vtipu už není vtipné,ubohý byl i Mareš z Václaváku.Tápeš hold jsi šlápl do nepovedeného projektu.Věřila jsem ti a spíše zatracovala Terezu z VV.
  • Jsi OK
  • Láska

Jsi super
  • leošku jsi super!!!!!

leošku si super !!!!!!! doufám že ti to s mončou víde!!!!!!!! tvoje faninka baruška barca007.k@seznam.cz
  • TO SEM JEŠTĚ JÁ HELE NECHCEŠ MI NAPSAT MAILIKA?JÁ VIM ŽE TY MÁŠ ASI HODNĚ PRÁCE,ALE JÁ SE NUDIM...
  • SEŠ FAKT SUPER TÍPEK:))))))))))))))))))))
  • Ahoj, potrebovala bych pomoc. Shanim od koho Leos prezpival pisnicky Zima a Lzi jsou jako dest. DIKY
  • Lešku ahoj!!!!!!!!!!!!!!

Bylo to super jak si byl na te barumce ve zline si super moderatora zpevak moooc ti fandim si nejjjj odepis nam dekujem tvoje verne fanynky z Vizovic Danca a Ivetka,Laduška papapap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit