-
ČAU LEOŠI, MODERUJEŠ VÁŽNĚ SKVĚLE, PROSÍM TĚ, NEMOHL BYS MI ASPOŇ NAPSAT JEDEN E-MAIL, JESTLI MÁŠ? IVETABED@SEZNAM.CZ. NEBO SMSKU? 605964445??? PROSÍM ODEPIŠ ASPOŇ JEDNOU 1x. PÁ MĚJ SE PĚKNĚ"!
-
Leosku jsi super!!!dnes to v Mostkovicich stalo za to,jen tapusinka od tebe mi chybela :( Tak ale podpisek mam, tak aspon neco...Doufam,ze se za nama jeste nekdy prijedes podivat,papa
-
jsi super
Ahoj Leošku jsi super mám tě ráda a blahopřeji k synovi Jakubovi.Buď pořád stejný a skvělý.pa Bětka -
Leoš Mareš : Leoši???? Neděláš si ze mě srandu? Vždyť si mě kupovat nemusíš , ty mě DOSTANEŠ
-
Cau tatko
Ahoj Leoši, mám ráda tvůj humor. Jsi super chlap. Gratuluji Ti k narození syna. Doufám, že nám ho brzy ukážeš. -
Čau lidi jak je?Mareš je krásnej co?
-
Leoš si prosto super. milujem ta strasne moc. ale mojho Lacja Lučeniča viac sorry papapa
-
miluju tě
Leoši, jsi prostě úžasnej! jak v ESU, tak na EVROPĚ 2 i v BIG BROTHEROVI -
Co je na něm tak zajímavýho??????????? Vždyť jeho moderování je strašný a on taky neni nejkrásnější!! Myslim si,že Pergnerová je lepší
-
prosba
čau leoši ja jse jmenuju marek.přijedeš prosim zamnou do dětskeho diagnostickeho ustavu v ostravě přivoze.ulice hajkova8 *4*