-
ahooj
mooooooooc tě miluju Leoši mooooooooooooooc si nej ....... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Podpis přímo od něj
Před chvílí ke mně přišla moje nejlepší kamarádka si půjčit mojí vestu.(Dnes jsem nešla do školy protože jsem nemocná.)Ale ona mi taky dala krásnej dárek:Dala mi podpis přímo od Leoše Mařeše.Dala mi přímo od něho podepsanou fotku.Prý ho potkala v hypernově. -
-
Re: Podpis přímo od něj
já chci taky nechceš mi ji okopírovat pls..??♥♥ -
to věřím že ti udělalo radost taky bych byla štěstím bez sebe a aky že sem taky mám od něho podepsanou fotku je fakt úúúúúúúúúúúžasnej *14* *14* *14* *14* -
tak to je paráda -
nemocná jseš asi duševně! třeba závislá na počítači!! -
-
Re: Re: Podpis přímo od něj
pravda to muze byt takze bud ticho *13*
-
-
-
Ahoj
*1* *5* *4* *15* *8* *8* *3* *13* *9*
Miluji tě!!!
Klárka 5 let -
ahojky
ahoj hej kdokoliv z vás by měl informace kde leoš bude něco moderovat tak napište sem ju prosím kde a kdy bude předem dík -
je prostě nejlepší
Včera jsem byla na factory v Lipníku byl strašně fajn mooooc milej prostěš nezklamal mě je prostě nejlepší *14* *14* -
Jeho adresa je
Mam jeho soukromou adresu, l.maresak@centrum.czm tak se vam snad ozve. -
Dost dobrý...
Leošek je krasaveček! *14* -
-
Re: Dost dobrý...
Je dobry, niet pochyb, skratka profik. Vyzera dobre - to je plus pri jeho praci. Mame ho radi aj u nas na Slovensku. Pre jeho hudbu, ktoru produkuje. Pre slova do pohody. To je skvely Leos. Skaredi a neuspesni zavistlivci mu nepraju, ale nad kritickymi hlupymi recami sa vsetci povznesu. Vivat Leos !!! WE LOVE YOU
-
-
leoš mareš
leoše mam jako moderatora rad ale zpivat bohuzel neumi ale to je jedno *1* *1* -
-
Re: leoš mareš
50. ve Slavíkovi,fantastický úspěch *3* -
Milíček
Leoš je nahodnou vtipnej a krásnej chlap mám ho hrozně moc ráda v superstar hlavně ráo když jedu do školy tak Evropa 2 si nejlepší jsi božíííčko *3* -
Re: leoš mareš
Už i to moderování stojí za pendrek, vzpamatuj se. *16*
-
-
nwm
leoš je v pohodeee teda ale musite uznat ze trepe sem tam od veci a nasa Adela je o trochu lepsia a je aj vtipnejsia ako on.
No a je prevda ze sa nnemajuu radii??? -
-
Re:
mají se rádi jsou úpně sehraní astrašně jim to spolu sedí
-
-
k zamysleni
Vubec nechapu ty ubozaky co sem pisi vseljaká negativa na jeho styl atd... AZ TO NEKDO Z VAS DOTAHNE TAK DALEKO JAKO ON NEBO I NA PULKU JEO UROVNE TAK MUZETE NECO ZACIT KECAT TYHLE BLABOLY...Chtela bych videt napln vasi prace a vase vyplatni listky... To je docela k zamysleni... CO???? -
-
Re: k zamysleni
všichni ho máte rádi jen proto že je hezkej *10* *10* *10* -
Re: k zamysleni
kdyby měl každý takový plat jako on tak by sem ani nelez nemyslíš *9* ale co dokázal prosímtě zpívat neumí a ty jeho kecy se nedaj poslouchat,každého jenom ponižuje měl by se nad sebou zamyslet a věnovat se rodině co ty na to hmmm *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: k zamysleni
taky tě nikdo nenutí ho poslouchat...Neřekla bych, že někoho uráží, ale má prostě takový humor. A jak můžeš vědět jak se věnuje rodině...jestli dáš na bulvár tak se prober..
-
-