Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terka.ka26

ahooj

mooooooooc tě miluju Leoši mooooooooooooooc si nej ....... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Podpis přímo od něj

Před chvílí ke mně přišla moje nejlepší kamarádka si půjčit mojí vestu.(Dnes jsem nešla do školy protože jsem nemocná.)Ale ona mi taky dala krásnej dárek:Dala mi podpis přímo od Leoše Mařeše.Dala mi přímo od něho podepsanou fotku.Prý ho potkala v hypernově.
    • polianah

Re: Podpis přímo od něj

já chci taky nechceš mi ji okopírovat pls..??♥♥
    • Re: Podpis přímo od něj

to věřím že ti udělalo radost taky bych byla štěstím bez sebe a aky že sem taky mám od něho podepsanou fotku je fakt úúúúúúúúúúúžasnej *14* *14* *14* *14*
    • Re: Podpis přímo od něj

tak to je paráda
    • lalipop

Re: Podpis přímo od něj

nemocná jseš asi duševně! třeba závislá na počítači!!
      • Re: Re: Podpis přímo od něj

pravda to muze byt takze bud ticho *13*
  • Ahoj

*1* *5* *4* *15* *8* *8* *3* *13* *9*
    Miluji tě!!!
    Klárka 5 let
  • ahojky

ahoj hej kdokoliv z vás by měl informace kde leoš bude něco moderovat tak napište sem ju prosím kde a kdy bude předem dík
  • je prostě nejlepší

Včera jsem byla na factory v Lipníku byl strašně fajn mooooc milej prostěš nezklamal mě je prostě nejlepší *14* *14*
  • Jeho adresa je

Mam jeho soukromou adresu, l.maresak@centrum.czm tak se vam snad ozve.
  • Dost dobrý...

Leošek je krasaveček! *14*
    • Re: Dost dobrý...

Je dobry, niet pochyb, skratka profik. Vyzera dobre - to je plus pri jeho praci. Mame ho radi aj u nas na Slovensku. Pre jeho hudbu, ktoru produkuje. Pre slova do pohody. To je skvely Leos. Skaredi a neuspesni zavistlivci mu nepraju, ale nad kritickymi hlupymi recami sa vsetci povznesu. Vivat Leos !!! WE LOVE YOU
  • leoš mareš

leoše mam jako moderatora rad ale zpivat bohuzel neumi ale to je jedno *1* *1*
    • Re: leoš mareš

50. ve Slavíkovi,fantastický úspěch *3*
    • Milíček

Leoš je nahodnou vtipnej a krásnej chlap mám ho hrozně moc ráda v superstar hlavně ráo když jedu do školy tak Evropa 2 si nejlepší jsi božíííčko *3*
    • 8.ball.8

Re: leoš mareš

Už i to moderování stojí za pendrek, vzpamatuj se. *16*
  • nwm

leoš je v pohodeee teda ale musite uznat ze trepe sem tam od veci a nasa Adela je o trochu lepsia a je aj vtipnejsia ako on.
    No a je prevda ze sa nnemajuu radii???
    • Re:

mají se rádi jsou úpně sehraní astrašně jim to spolu sedí
  • k zamysleni

Vubec nechapu ty ubozaky co sem pisi vseljaká negativa na jeho styl atd... AZ TO NEKDO Z VAS DOTAHNE TAK DALEKO JAKO ON NEBO I NA PULKU JEO UROVNE TAK MUZETE NECO ZACIT KECAT TYHLE BLABOLY...Chtela bych videt napln vasi prace a vase vyplatni listky... To je docela k zamysleni... CO????
    • Re: k zamysleni

všichni ho máte rádi jen proto že je hezkej *10* *10* *10*
    • Re: k zamysleni

kdyby měl každý takový plat jako on tak by sem ani nelez nemyslíš *9* ale co dokázal prosímtě zpívat neumí a ty jeho kecy se nedaj poslouchat,každého jenom ponižuje měl by se nad sebou zamyslet a věnovat se rodině co ty na to hmmm *7* *7* *7* *7*
      • jennyy

Re: Re: k zamysleni

taky tě nikdo nenutí ho poslouchat...Neřekla bych, že někoho uráží, ale má prostě takový humor. A jak můžeš vědět jak se věnuje rodině...jestli dáš na bulvár tak se prober..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit