Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leoš

Jsi bezva,je vidět,že na sobě stále pracuješ. *14*
  • Mares

Leos,J skveli. *14*
  • oslava

ahoj,poznala jsem s Tebou na jedné oslavě,kterou jsi uváděl.Pamatuješ na Jeřmanice?Bylo to super.A moje ruská hymna neměla . *13*
  • oslava

ahoj,poznala jsem s Tebou na jedné oslavě,kterou jsi uváděl.Pamatuješ na Jeřmanice.http://img.osobnosti.cz/ smiles/5.gif
    pohodaBylo to super.A moje ruská hymna neměla chybu.http://img.osobnosti.cz/smile s/11.gif
    dance
  • prodám

zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail
  • ahojky

Já jen že ti to moc sekne ale až teď,předtím jsi byl takový suchar... *14* ale jde vidět že jsi teď asi fakt štastný,protože je z tebe nádherný chlap...a divím se že v celebritách jsem nenašla Patrička Hezuckého...a ten tam patří...Jste ta nejlepší dvojka kterou znám..za chvíli budu muset asi nosit pemprsky,protože ty hlody jsou šílené... *14* *14* ..papa Lenka z Ostravy *3*
  • Jsi dobrý

Ahoj Leoši jsi fakt dobrý a hlavně v ranní shou.Nejlepší ale bylo jak jsem byla na té helo tom morow party nebo jak se píše.Ty fakt umíšp obavit každého.Dík zap podpis. *3*
  • rada

Leoši Mareši nehrej si v esu na dvacetiletého je už to fakt trapnééé vypadáš staře no prostě takovej tatík od rodiny *15*
    • Re: rada

Hele dej si pohov leoš si na ni nehraje narozdíl od tebe.Je to dobrý moderátor a ty mu prostě jenom závydíš.to je celé *16*
  • revival

Ahoj Leoši jen když toto budeš číst,tak je to v pořádku.Jen ti chci říct že jsi opravdu umě Borec na konec.Před neklolika lety jsem dělal revival Leoš mareš.Bylo to super,lidi přišli,a užil jsem si to..Měj se hezky ahoj Dj Luis
  • nejlepší moderátor

Jsi nejlepčí!!!!!!!!!!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit