Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahooj.Všechno nejlepší k narozeninkám:*!Jsem ti mohla popřát,jenže jsem to nevěděla.No,snad jsme se neviděli naposled.číslo máš.pa
  • re.leosovy hodinky

Ty hodinky co ma Leos se jmenuji JACOB, v evrope se prakticky snad az na Londyn nedaji koupit, vytvoril je klenotnik JACOB ARABO a stoji cca 280000.Kc Ne, nespletl jsem se o nulu. Mam je totiz taky, nicmene jsem si myslel, ze jsem v tehle male republice jediny, kdo je nosi. Jsou to hodinky, ktere oblekaji celebrity v USA, Sean P. Diddy Combs, Fred Durst, Naomi Campbell, Busta Rhymes, Nelly, Wyclef Jean, Nas, Tyrese, 50 Cent, atd. Pro zajimavost(a stoji to za to) se podivej na www.jacobandco.com. Potom Ti Leosovy hodinky prijdou jako nejlacinejsi z nabidky, firma JACOB nabizi treba i kousky se 70ct za 5mil.Kc
    • Re: re.leosovy hodinky

zdarec, mám zájem o podobné hodinky jaké má Leoš, může mi někdo upřesnit o jaký tip Jacob hodinek jde?

díky
  • pisání ...

ahojky chceme se stebou sejit a kouknout se na ty tvi rozkosny kozisky ... pac a pusu posila hela a zana *3* *14* *14*
  • pisání ...

chceme se s tebou sejit a kouknout sše na ty tve rozkosne kozisky. pac a pusu posílá
  • super

Leoš je uplně seper spěvák a taky chlap do postele umí šekat jak by smet seznam te se s Leošem *14* *3*
  • Ahoj,jenom mě zajímá copak máš na ruce za hodinky?že se s nima pořád tak ukazuješ a předvádíš... *4* Díki J.z Brna
  • Leoši, jsi velmi slabý zpěvák i moderátor! H r ů z a !!! *1* *3* *15* *9* *9* *3* *9* *13* *9* *9*
  • Leoš a Bouček - oba umí HOVNO !!! *1* *13* *13*
  • ahoj *3*
  • blahoprání

ahojík Leoši předem ti přejeme všechno nejlepší k Tvým narozeninám hhodně štěstíčka a zdravíčka pro tvého synáčka i Tebe samého!měj se krásně Tvoje obdivovatelky LVL *4* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit