-
Lešku ahoj!!!!!!!!!!!!!!
Bylo to super jak si byl na te barumce ve zline si super moderatora zpevak moooc ti fandim si nejjjj odepis nam dekujem tvoje verne fanynky z Vizovic Danca a Ivetka,Laduška papapap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jo a 10. července jsem tě potkala na hranicích do chorvatske kolem pulnoci tak se prosím ozvi 723015584
-
Kateřina munková
leoši nechceš mi v Esu nechat Zahrát písničku Od GREEN DAY? Pro Kačenku Munkovou z Hodonína. Asi ne ale moje jméno ještě Nezaznělo nikde kde by ho slyšel celej národ pppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooo ooossssssssssssssiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm.Dokaž že nejsi takej náfuka za kterýho tě všichni maj nebo napiš SMS 723015584 a moc ti ffffaaannndddíííííímmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!! -
I love you
MOje telefoní číslo je 723015584 a Moderuješ Fakt Doooost GGOOODDDD -
Chvála.....
Leoš je jednička jako naše Lenička..... -
JSI OK
Ahojky Leoku,jsi mocinky pěknej a má pěknulinký fotečky,ale to bude asi tím,e jsi tak fotogenickej.:)) Straně ti fandím,a kdy tě vidím,naskočí mi z tebe husí kůe:),protoe jsi straně sexy.Vechno nejlepí v ivotě a napi!!!!!! -
ČAUKY LEOŠKU. MOC TI FANDIM A ZAJÍMALO BY MĚ JESTLI SE BUDEŠ VYSKYTOVAT 2. ZÁŘÍ VE VÝRAVĚ A JESTLI NETUŠÍŠ CO TO MÁ BÝT ZA AKCIČKU..... P.S. DRŽIM PALEČKY,ABY TO MIMČO BYLO ZDRAVÍ A TŘEBA BUDE I PO TOBĚ??? :)
-
Vážený pane Mareši,
přesto, že jsem už pěkných pár let nad věkem vašich skalních příznivců, byl jste pro mě velmi milým,zábavným a sobě patřícím človíčkem a sledování Vašich moderátorských výkonů na Evropě 2, v ESU i jinde mi bylo svátkem. Váš humor mi připadal úžasný. Dnes jsem slyšela, že se stáváte hlavní moderátorskou hvězdou nového pořadu na Nově.Reality show Vám,myslím, slušet nebude. I když pro Vás to asi bude zvýšení prestiže v určitých kruzích, ten milý chlapec,nad jehož výroky jsem se častokrát pochechtávala,dnešním dnem asi zmizel.Protože si myslím, že i Vás to změní a na konci už to nebudete Vy,ale jen zmoudřelý,stárnoucí stín toho, co jste býval. Je mi to moc líto. -
vůdčí list
Leoši, jste přímo prototypem úspěšného a vzdělaného mladého muže. Chtělo by to pouze získat vůdčí list a byl byste naprosto dokonalý. Dnešní mladý muž bez vůdčího listu totiž nic neznamená! -
Leoši, s tím miminem co čeká Monika jsi mě naštval.