-
Černoušek
Také mu přeji všechno nejlepší, fandím mu od loňska a je zkrátka svělý. *14* *3* *14* *1* -
háhá
konečně se rozešel s nicole! božíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: háhá
nerozešel sám to popřel v rozhovoru s The Sun *1* *1*
-
-
Blahopřání
Lewisi blahopřeji k prvnímu místu F1 ve velké ceně v Singapuru.Umíš,umíš,umíš!!!!! *14* *14* *14* -
Ach ta Nicole
Já teda vážně nevím první se jakože s Nicole rozejde pak zas že jsou spolu a to je pořád dokola. Rači by se s ní mohl rozejít na dobro ona už mě docela štve jak na každé VC skáče v depu a chytá se xicht je to fakt trapné!! *9* -
-
Re: Ach ta Nicole
jo zuzanka má pravdu. Nicole je aspon věrná jemu. Je dobře,že mu fandí. Jestli formuli nesleduješ tak nemůžeš vědět jký jsou to občas nervy. někdy je to totiž fakt k zbláznění :D....s Nicole už jsou opět spolu. Ted byla viděna na obou posledních velkých cenách v turecku a kanadě, a ty obě Lewis vyhrál. v kanadě se po celou dobu závodu taky starala o jedno miminko. Ona už by totiž vlastní dítě chtěla. =) -
-
Re: Re: Ach ta Nicole
už se fakt těším na Hemi-Sherzi miminko. *3* A máš pravdu závody jsou vážně napínavy tak je jasný že to Nicole prožívá.Já taky u telky nadávám a povzbuzuju.Vždyt je to tak důležity *3*
-
-
Re: Ach ta Nicole
Já si myslí že se k sobě hodí.Je vidět aspon,že ho má ráda a drží mu palečky.Já bych dělala to samy. *15*
-
-
lewis
lewis je fakt best a doufám , že není mistr naposledy *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: lewis
A ty jsi nějaký zamilovaný blázen do něj nebo co? Nedělej si iluze *1*
-
-
H-Bday
Všechno nej Lewisi .)...at se ti daří ve F1 a ve vztahu s Nicole:)