-
ne rozešli se *1*
-
Nevíte jjestli Dan a Liam jsou spolu nebo se rozešli?JJá si přeju aby byli spolu!
-
muck oblíbenec *14*
-
Anno.. nevím jestli jsi directionerka, ale jestli jo tak nejseš :))).. protože správná dir... má ráda všechny ;* *14* *3* *15*
-
Tak to nejsi directionerka
*3* *14* *14* -
Hater‘s, copak vy nechapete ze tahle stranka je pro Directioners a ne pro haters? asik ne co?? jinak Liam je uzasnej. Miluju vsechny ale Liama nejvic. On je nejhezci kluk na svete. A ma strasne krasny telo. Nikdy neprestanu doufat ze kluky jednou potkam a budu na jejich koncerte. Liam je super kluk, je milej, kouzelnej a ma dobry srdce. V dnesni dobe slovo gay neznamema byt orietovan na stejne pohlavy ale byt lepsi nez ostatni. Predem se omlouvam ze to pisu na Liamovu stranku. Liamek je fakt uzasnej. strasne moc ho miluju.
-
Liam a Danielle se nerozešli. Danielle to potvrdila na svém soukromém Twitteru i Facebooku, údajná informace z Pheedu není pravdivá a Danielle několikrát na svém profilu na Ask.fm potvrdila, že na Pheedu nemá účet. Sice doopravdy napsala na Twitter, že se rozešli, později to však smazala a napsala, že si to s Liamem celé vymysleli. Protože nic z toho nezveřejnili na své hlavní a ověřené Twittery, nečekali, že zprávu o rozchodu někdo vezme vážně. Takže buďte všichni v klidu a věřte mi. *3*
-
mam rada všechny az na HARYHO *
-
Je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* BOZÍ
-
Liam, Louis, Zayn moja trojka *3*
-
Takže, Milé zlaté děvčátko koho načapu že sem píše o nich že to jsu buzny ať si mě nepřeje těším se na koncert. Děkuji Kačí Leeyum.
-
Jsem ráda že pomáhají a nejsou to frajírci jako např.The wanted,big time rush atd..
Kristýna :) -
Takže drahoušku
Nejspíš bys měl/a začít u sebe, a potom takový stačky vykládat o druhých, takže si prolez svou lebku a jestli tam něco najdeš tak dej vědět jo?? myslím že hledání bude marný. Beztak zpíváš jak siréna. Kluci jsou suproví zpěváci a ty je urážet nebudeš jo?? Tak se zklidni, Tohle určitě vadí fanynkám co si tenhle tvůj debilní koment přečetly...Proto se jich zastávám a jsem na jejich straně!!! *3* Já je taky ráda poslouchám
S pozdravem Kristýna -
Tak to se radši nebudu vyjadřovat o The Wanted.....Nechci být nechutná... *1* *1* *8* A ani to nejhnusnější slovo nemůže tyto kluky pořádně vystihnout!!!! Directioner
-
Like Prosím :) http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851
-
Souhlas!
-
Jsem ráda, že se přidali k charitativní akci Red nos day. Aspoň ukázali těm co o nich říkají ( zavistivý lidi bez talentu ) jak jsou namachrovaní, sobecký atd.... , že mají dobré srdce. *4*
-
Děkuju *3* málo kdo si uvědomí, co to znamená
-
v tom případě co jsi ty!
-
1D smrdijou všichni !!!!! jsou to ču.rá..i