-
Si holčička myslí viď,že když napíše takovou kravinu,že bude hustá...:D :D :D Dovol abych se zasmála....Hahahahaha!!!!Měla bys dostat Nobelovku,za nejlepší vtip!!! *15* *15*
-
Podle mě je nejhezčí Zayn a Liam. Ti další mi přijdou jako želé... Liam a Zayn mají podle mě sexappeal a jsou tak děsně sexy!!!!
-
Jasně....tak urcitě
-
mocinky se mi líbí *14* *14* *14* *14* *14* *4*
-
Hele ten kdo říká že jsou buzny jsou debilové... a navíc každý z nich má něco do sebe.. jako třeba Harry má hezký vlasy, Liam hlas, Niall s Louisem jsou od přirody hezcí a Zayn ten má hezký tělo.. A nechápu když nemáte rádi někoho z nich tak nejste Directionerky takže se uklidněte neříkejte že jsou buzny a takový píčoviny jasný. je mi z vás na blití ty co to říkají. a ty co je mají rádi mi to potvrdí děkuji Directionerka Kačka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Liam Payne je můj děkuji za pochopení.. :D i Love Liam Payne *14* *14* *14* *14*
-
Podle Tebe teplouš, podle mě člověk, kterému se ty NIKDY nezavděčíš:-*
-
hlavne ze ty jses nejlepsi ze? ani ho neznas a uz ho tk soudis.ty jses lesbica.
-
i love you liamm *14* *14* *14* *14*
-
Šak já taky ;) ti co nemají rádi třeba Nialla nejsou directionerky, ale každá z nás má svého oblíbence, ne? ;)
-
Aneb v dnešní době není teplý ten, koho přitahuje opačné pohlaví, ale ten co toho v životě dosáhl víc než ty ;)
-
A jinak v pohodě?" *10*
-
OMG-_- Jaký teploušek-_-
-
Carr máš pravdu možná není Liam ten nejslavnější ze skupiny a HARRY, LOUIS, NIALL A ZAYN jsou taky dobří miluji je všechny
-
Liam je z celé skupiny (podle mě) nejlepší. Je sice ze skupiny asi nejmíň slavný, ale to je pochopitelné, jelikož už dva roky chodí s Danielle, nechodí se nikam opíjet a celkově je kolem něj nejméně skandálů. I přes to má podlě mě největší talent. Je to vidět i na albu Up all night, kde má ještě s Harrym nejvíce sól. Je to úžasný člověk, který si v životě něco zažil a za své sny si musel bojovat a zaslouží si potlesk, že i přes jeho zdravotní potíže a šikanu si zvládnul splnit sen. Chtěla bych být odhodlaná jako on a všichni co na něj nadávají toho o něm neví dost, aby ho mohli soudit *4* *3*
-
Jak ti Louis může vadit,je milý,charismatický,má nádherný úsměv,rozhodně lepší než ten tvůj....Ne,to bych tam nemohla napsat *3*
-
Náhodou mu to sluší,ach,co by ten náš lajdalák (nemysleno špatně) pro charitu neudělal? *15* *15*
-
Ano,ano...ten chlast *2* *2* *2* (tedˇ to není narážka) *3*
-
Mě se zase Niall nejvíc líbí,ale nevadími,když se jiným nelíbí,beru to tak,že pak mám větší šance! *3* *3* *3* *3* je vtip!!! *1*
-
Čteš mi myšlenky *4* *4* *4*