Přejít na výpis diskuzí

Liam Payne

OSOBNOST 29.8.2011 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máš moc hezkou fotku *4*
  • Mě se víc líbí Harry a Niall a Louis,ale naprosto tě chápu,každému se nemusí líbit Harry.Mimochodem,taky bych byla štˇastná kdyby přijeli sem k nám,ale dopadnout to může jakkoliv.Snad to dopadne co nejlépe!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Nebola to foto upravená v photoshope. :D bol opitý. Aj jedna baba na TT sa ho na to pýtala... A povedal jej ze bol opitý a nevedel čo robí :D
  • Onedirection230
    Liam Payne je prostě užasný kyždý kluk z 1D má něco do sebe a Liam bude jednou dobrým tátou... A dokáže se postarat o sebe a svojí rodinu.. Je ůžasnej holky po něm letej stejně jako po Harrym ale Liam je vzhledově hezčí nechci být nějak hnusná ten kdo má rád Harryho jo ale prostě se mi Liam líbí víc.
    One Direction je prostě nejlepší skupina kterou jsem potkala doufám, že se někdy zastaví tady u nás v ČR protože jsem sijednou pssla z Harrym a říkal že se rád podíval sem k nám a myslím že by i stím zbytek skupiny souhlasil držme ji palce ať jim to vyjde a ať mají tady u nás koncert. Myslím že ten koncert 14.5. 2013 je fake ale nejsem si jistá uvidíme no ale jsou prostě roztomilý.. To je ode mne vše.. *1* *2*
  • Liam je proste úžasnýý *14* *14* *14*
    Milujem hoo aj to jeho nádherne tetovanie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Strašne sexi je ten Liam *14* *14* *14* *14* priam na zjedenie *14* Cmuki
  • I love you!!! Liam Payne is BEST!!!! :-)
  • Je moc hezkej :) Myslím si že každej z kluků 1D je hezčí v ničem jiným..:)Ale prostě jsou ůžasný všichni, a ten kdo na ně má nějaký keci tak at si je nechá, akorát jenom žárlí..většinou kluci :) Snad se tady někdy ukážou, a pořádně to rozbalej! Taky jsem ze začátku je neměla moc v lásce ale když jsem si je jednou poslechla tak se mi začaly líbit a už jsou moji miláčkové :D :)
  • svatá pravda
  • Mentalista14
    To jo *14* *14* *14*
  • je tak roztomilej !!!! *2*
  • Louis je s Eleanor rok a Niall nekouří, ta fotka byla upravená ve photoshopu, takže mylný informace. A zpívaj všichni hezky.
  • Mentalista14
    Já taky *14* *14* *14*
  • Já je tak miluju! *14* *14* *14* *14*
  • Mentalista14
    Jo a ještě že Niall nekouří
  • Mentalista14
    Chci ti jenom říct že se mi nejvíce líbí Liam ale nemohu určit kdo je nejhnusnější a už vůbec ne kdo nejhůř zpívá!Není to narážka na tebe ale jenom jsem ti to chtěla napsat.Taky jsem ráda že Liam má jenom 1 tetování, taky mi je blbě z těch co o 1D mluví jako o teplouších. *3*
  • Takže, abych to asi tak shrnula:
    One direction jsou úžasní :))
    Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
    Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
    a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
    Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
    A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
    a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
    doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;)
  • no teraz vyzera hroooozne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

holohlavec !!!!!!! *1* *1* *1* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Mentalista14
    jj tak to já taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • A ty seš co za péro? *1* péro za 1kč ?? :P *3*
  • Text Vašeho příspěvku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit