Přejít na výpis diskuzí

Libor Bouček

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-((((

Ach jo, já toho chlapíka prostě místo Zuzky nechci!!! Proč Zuzka musela odcházet??? Žádnej Bouček mě nezajímá!!! K tomu je ošklivej a prostě trapnej stejně jako Balírna a celá TV Prima!!! Ach joooo. To mě tak štve!
  • Bouček ne. Jak ho vidím v TV, přepínám. Naposledy jsem ho viděl moderovat s Marešem - mluvil jak o závod, drmolil, že mu nebylo rozumět. Vzhledově nesympatický, zjevem by mohl hrát nějakého vrahouna, má zlý pohled.
  • Hlavně už prosímtě nikdy nemoderuj žádný sport! Rozumíš tomu jako koza petrželi.
  • Boučku,umíš také něco jiného než urážet pana prezidenta ? Jaroslav Ostrý
  • radek

neznam ho osobne, tak nemuzu soudit, ale pokud bych mela porovnat moderatory Mares a Boucek, tak to je nebe a dudy, Mares je vtipny, ale ne trapny, narozdil od Boucka
  • kirushka97
    *16* *16* *16*
  • Luky1987
    Bouček je moderátor o ničem a vypínam TV když ho tam vidím
    • Já bohužel taky,ale on je teď skoro všude
  • Proti gustu

Já vím že člověk se nemá hodnotit podle vzhledu.Ale i když pominu vižáž trochu korpulentnějšího chovance Jedličkova ústavu,zůstane jen velice podprůměrný,spíš trapný moderátorský pokus.Jeho nominaci na Týtý nechápu.Připadá mi to celé jako nějaká tlačenka.
  • Golf

Halo, Libore Boučku, dočetl jsem se o zálibě hrát golf, rád bych Vás informoval o novém vznikajícím 18 jamkovém hřišti na jihu CZ.( Pálava ) Prosim kontaktujte mě na mojí Email adrese. Dík a pěkný den. Friedrich
  • Tak sis nezapomněl kopnout do prezidenta v přímém přenosu slavíka, co ty kavárenský povaleči z práglu. Krásný příklad toho, že Jidáši se vždycky najdou. Také za třicet stříbrných, nebo je v tom jiná měna?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit