-
2008
Občas se tady ukážu a ohlásím,tudíž bych chtěl všem lidem popřát pohodový nový rok,hlavně zdraví,ostatní si buď půjčíme,koupíme nebo ukradneme:-) *3* -
-
Re: 2008
ha Ivan *15*
-
-
....
Tak to jsme zvědavé, jak to hlavnímu aktérovi dlouho vydrží ... *4* -
-
Re: ....
noooooooooooo *15* ....
-
-
....
Ahoj zdravím všechny... Tééda tady se to ale rozjelo za tu dobu, co jsem tu nebyla.. *7* -
-
Re: ....
tak to je jasný, jak se přidal i hlavní aktér *15*
-
-
no
Ahoj Majdalenko
Zarazil jsem se nad tím,že vůbec existuje nějaká taková stránka,přeji krásný den *4* -
-
Re: no
existuje a je věnována tobě *3* taky přeji krásný den -
-
Re: Re: no
Tak jo,děkuji *3* -
-
Re: Re: Re: no
není zač, to máš takový vánoční dáreček *1*, ale jen tak ti ho nedám *5* , něco za něj chci, zábavu- Hvozdná, Fryšták.......co ty na to? *7*
-
-
-
-
Pohoda
Ahoj,trošku jsem se pousmál,trošku zarazil a trošku byl překvapený,že existuje taková stránka.Děkuji všem, mi - ale i nám - fandí. Budu se snažit teda spolupracovat,tak kdyby byl nějaký otazník,který můžu vyřešit,klidně dejte vědět. Ať se Vám daří. *5* -
-
Re:....
Jo mam dotaz...Chodis s nekym?A Jarda?Ale jestli nechces odpovidat nemusis....Vis co! *8* -
Re: Pohoda
nazdar bazar, no jako málem mi vypadly oči z důlku, když jsem tu našla příspěvěk od tebe *1* , a nad čím pak ses zarazil, by mě zajímalo? *15* majdalenka
-
-
zdravím
ahoj Libore chodím na vaše zábavy hrajete fakt dost dobře ja tam teda chodím hlavně kvůli tobě protože se na tebe fakt dobře dívá!Naposled v Nových Bránicích to bylo super až na tu bitku.Zatím Achoj popelka. *14* -
...
No já zase je tady budu mít 30. v Třešti... už jsem na klukách hodně dlouho nebyla, tak se mooooc těším.. *1* -
-
Re: ...
tiše ti závidím *9*
-
-
zdravím
Ahoj holky. *3* -
-
Re: zdravím
čauky ve spolek *1*
-
-
...
TO DC: Jo, jo, bylo to mířeno na tebe.. chtěla jsem tady trochu rozjet nějakou komunikaci... A jakpak se máme? A Předín je u "skoro" u Jihlavy, odkud jsem já, takže to asi neznáš... *3* -
-
no neznám, jak taky, zlín je zlín *3* ...no ale byla jsem teď na zábavě ve frycu, jak tu klucíí hráli *14* n a teď tu zas hooodně dlouho nebudou *9* , co budu dělat?
-
-
...
Ahoj, jak se máme? byla jsi na zábavce v Předíně? -
-
čauky zdravím, nevím jestli je ta otázka mířená na mě, ale to neva, já jsem ze Zlína a Předín vůbec neznám *9* , nicméně se chystám 3. 11. na zábavu u nás ve Fryštáku *3* *14*
-