Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PŘÁNÍ

Všechno nej k svátku Liborku... *14*
  • Brno

Čauky Libore, dívala jsem se na vaše stránky, že budete 3. září od 15.00 na Svoboďáku v Brně.Chtěla jsem se zeptat jak dlouho budete hrát?Díky a měj se fajn *3*
    • Re: Brno

Ahoj
      Tak je tam změna, datum je 7.9.2009 v pondělí a ten čas ještě není úplně přesný - řeší se buď 15 nebo 16h, měj hezký den *3*
  • hi

Ahoj

Tak jen tak letem světem všechny zdravím.Vidím,že se nanašli žádní odvážní nebo odvážné,kteří by začali posílat své skvělé fota,jak tu bylo avízované. Jinak novinky momentálně moc žádné,akorát jsme se bavili,že bychom po kratší odmlce udělali sraz.U mě v pohodě,tak přeji abyste se měli ještě líp než já,čus bus *3*
    • Re: hi

Sraz,to je skvělej nápad. Tak snad to vyjde *3*

srazík, jj !!! jinak díky za parádní zábavu ve fryštáku *4*

Ahoj, s tim srazem je to velmi dobrý nápad. Sice to nemám na Moravu zrovna nejblíž, ale určitě bych se snažila dorazit :)
  • akce ve Studenci

Čau čau, když se tady řeší ty koncerty, můžu se prosím Libore zeptat jestli nevíš v kolik začíná v pátek koncert ve Studenci?Informace jsou zmatené a my nevíme jestli ve 20.00 nebo 21.00?Díky a těšíme se jak to tam rozjedeme*3*
  • akce ve Studenci

Čau čau, když se tady řeší ty koncerty, můžu se prosím Libore zeptat jestli nevíš v kolik začíná v pátek koncert ve Studenci?Informace jsou zmatené a my nevíme jestli ve 20.00 nebo 21.00?Díky a těšíme se jak to tam rozjedeme*3*
    • Re: akce ve Studenci

Ahoj
      Standartně začínáme ve 21h a zatím nevím o tom, že by tomu ve Studenci mělo být jinak,pohodový den
  • sonirui

Výčapy

Ahojik Liborku, děkuji, že jste nám kvůli počasí nezrušili zábavu ve Výčapech. Moc jsem se na vás těšila (na tebe nejvíc:)). Bylo to super, jako vždy. A děkuji za písničku:) Už teď se těším do Hodova.
    PS.: Doufám, že už příště budete mít plakáty:)jsem horlivý zájemce:)
    Snad do Výčap zase brzy zajedete:) Papánek *3*
    • Re: Výčapy

Ahoj
      Počasí je zlobivé, ale naštěstí existovala i náhradní varianta, plakáty příště určitě budou, měj se fajn *3*
    • Re: Výčapy

Anoo, ve Výčapech skvělý *3* chválím vás..opět úplně skvělá atmosféra...jinak Sonirui...na stránkách Reflexů je místo Hodova Budišov, což je z Třebíče ještě blíž..takže samé dobré zprávy...Mějte se fajn *3*
      • Re: Re: Výčapy

Thank you *3*
      • Re: Re: Výčapy

Jojo, díky za info. Všimla sem si toho těsně potom, co sem příspěvěk odeslala. Ale i tak díky, zatím se měj krasopisně, páčko:) *15*
  • jen tak...

Ahoj Libore,tak jak se pořád máš,co u tebe nového a jak pokračuješ na té své vlastní nahrávce?Měj se fajn a podej nám nějaké info... *3*
    • Re: jen tak...

Ahoj
      Mám se neustále podobně, tudíž jsem spokojený - moje nahrávka? Mám za ty léta spoustu písniček, akorát se musím konečně dokopat k tomu, abych je nějak "zkulturnil" což znamená - nahrát. Měj nebo mějte hezký den *3*
      • Re: Re: jen tak...

...tak se k tomu "dokopej"!Byly by jsme rády,kdyby jsi něco nahrál... *5* *15*
        • Re: Re: Re: jen tak...

Dobře, tak já se budu více snažit a méně mluvit, příští rok už to musím dokončit, název už mám, podle jedný písničky - Jsi moje závislot :-)tak aspoň nějaký odrazový můstek, pěkný den *3*
          • sonirui

Re: Re: Re: Re: jen tak...

Tak to je nás víc, co se těší na tvé sólo CD:) a kolik máš písniček takhle tajně schovaných v šuplíků, který plánuješ vydat?:) zatím se měj a směj, páčko
          • Re: Re: Re: Re: jen tak...

Ahoj,pěkný název,budem se tedy těšit,měj se fajn... *4*
  • Dotaz na Libora

Ahojky, moc děkuji za skvělou zábavu! *3*
    Není nic lepšího , než se bavit se spoustou přátel a super lidí ... když k tomu navíc hrají a zpívají Reflexy - tak to nemá chybu! *14* Už se moc moc těším na příště! Nemáš nějaké novinky ohledně vašeho nového CD?
    Ještě se zeptám - na www stránkách máte uvedené vystoupení 23. května v Ivančicích. Kde to bude *7* Doufám, že na Réně *4* Dik za odpověď, měj se hezky *3*
    PS: Díky, že jsi nám v pátek pěkně zapózoval pro fotečku, povedla se!
    • Re: Dotaz na Libora

Ahojík, to jsem se taky chtěla zeptat,kdy se dočkáme nového cd na pultech... už jsme móóócc natěšení a nedočkaví, tak šup šup! *4* *1* *15* jinak se těším na zábavu 25.4. v Okříškách, tak doufám, že tma bude více lidí než minule *3* *3*
      PS: Zdravím celou kapelu...
  • RX

Ahoj Libore, tak jak se porad mas?V patek se chystame do Hrotovic-jeste jsme tam nebyli, je tam velky sal?A zacinate klasika v devet?Jinak hrajete ted aktualne na zabavach Chci byt letadlem?A u tebe v osobnim zivote noveho?Nejake zmeny?Mej se a v patek v Hrotovich fanousci od Ivancic
    *15* *3*
  • ...to je ale překvapení

Tady se ale člověk dozví věcí...třeba že jsi se oženil!? Já doufala, že se naše osudy protnou a ono prdlajs:-) Samozřejmě to ber s humorem. No jo, šťastná to žena...tak to už jsi teď asi hodnej chlapec, co? :-D
    • Re: ...to je ale překvapení

Hi
      Jestli je žena šťastná, to je otázka spíše pro ni.Já jsem hodný od narození, aspoň se snažím. Přeji hezký den. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit