-
mx
ahojte vsichni.jsem novy fanda ale vim ze jibor je nejlepsi jezdec!neni namachrovany jako ostastni jezdci.da se s nim uplne normal bavit *14* *3* -
nvm...čeba Líba ne nejlepčejší
Hej Libor je fakt cupa clovek keryho vazne vystihuje slovo DOKONALOST *3*...Drzim palecky at se dari a nejsou zadne pady *4* *13* -
fmx
Kral menom Libor PODMOL....je fajn chlapec,vyborny jazdec,........Libor jew naozaj 1 *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: fmx
naprosta pravda
-
-
Zranění
Libore brzo se uzdrav ať můžeš zase lítet! *14* -
Libor Podmol
Libor prostě to je týpek, kterého nevystihne ani jedno slovo z každého má určo něco v sobě. ,,DOKONALOST SAMA O SOBĚ" jak říkám já.. Sice ho neznám osobně ani asi nepoznám, ale prostě, už od vidění se mi jeví jako sympaťák.. Je to člověk, kterýho obdivuju a to od první chvíle, kdy jsem ho spatřila v OVĚ v ČEZ aréně.. Tak, doufám že tě zas a opět uvidím v Ově.. Tak zatím lidišky a fanoušci tady tohohle skvělého ridera FMX.. *14* *4* *8* -
Liborek
Uá!!!Liborek!!!Tohle je prostě Borec s velkým B!!!Je sním děsná prdel..Prostě ty pytloviny na závodech nikdy nezapomenu...Libore...Však na ICq :) *15* *1* *14* -
-
Re: Liborek
nekecej že máš jeho icko? *13* ti nežeru -
-
Re: Re: Liborek
Mam a na Libora skype -
-
Re: Re: Re: Liborek
Prosííím poslala by jsi mi ICQ nebo Skype od Libora Podmola..? prosíím! velkáá fanynkaaa!! pošli na e-mail: oO.KaCenQa.Oo@seznam.cz <-- kuju jestli pošleeeš! *14*
-
-
ti homužu dat jestly chceš *5* -
já mám icko na jeho bratra ale ne na libora
-
-
-
Moučínek
Libor.....jedno ti musim říct seš prostě borec,to co dokážeš na motorce je fakt dost luxusní!! *3* *14* *14* -
nwm
miluju libora je to krasavec a taky borec.. *14* *14* *14* *14* *14* -
Moučka
Libor je super klučina a to co dělá na motorce je fakt paradá!Jsi jednička Libor! *3* -
Zdravíčko Moučine
Musím říct,že je fajn vídat tě v televizi:-)...Moc ti držím palečky...Pa!Třeba někdy v depu... *1*