Přejít na výpis diskuzí

Libor Podmol

OSOBNOST 31.12.2006 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mx

ahojte vsichni.jsem novy fanda ale vim ze jibor je nejlepsi jezdec!neni namachrovany jako ostastni jezdci.da se s nim uplne normal bavit *14* *3*
  • nvm...čeba Líba ne nejlepčejší

Hej Libor je fakt cupa clovek keryho vazne vystihuje slovo DOKONALOST *3*...Drzim palecky at se dari a nejsou zadne pady *4* *13*
  • fmx

Kral menom Libor PODMOL....je fajn chlapec,vyborny jazdec,........Libor jew naozaj 1 *14* *14* *14* *14* *4*
    • Re: fmx

naprosta pravda
  • Zranění

Libore brzo se uzdrav ať můžeš zase lítet! *14*
  • Libor Podmol

Libor prostě to je týpek, kterého nevystihne ani jedno slovo z každého má určo něco v sobě. ,,DOKONALOST SAMA O SOBĚ" jak říkám já.. Sice ho neznám osobně ani asi nepoznám, ale prostě, už od vidění se mi jeví jako sympaťák.. Je to člověk, kterýho obdivuju a to od první chvíle, kdy jsem ho spatřila v OVĚ v ČEZ aréně.. Tak, doufám že tě zas a opět uvidím v Ově.. Tak zatím lidišky a fanoušci tady tohohle skvělého ridera FMX.. *14* *4* *8*
  • Liborek

Uá!!!Liborek!!!Tohle je prostě Borec s velkým B!!!Je sním děsná prdel..Prostě ty pytloviny na závodech nikdy nezapomenu...Libore...Však na ICq :) *15* *1* *14*
    • bejbe15

Re: Liborek

nekecej že máš jeho icko? *13* ti nežeru
      • kikagori

Re: Re: Liborek

Mam a na Libora skype
        • Re: Re: Re: Liborek

Prosííím poslala by jsi mi ICQ nebo Skype od Libora Podmola..? prosíím! velkáá fanynkaaa!! pošli na e-mail: oO.KaCenQa.Oo@seznam.cz <-- kuju jestli pošleeeš! *14*
      • kikagori

ti homužu dat jestly chceš *5*
      • kikagori

já mám icko na jeho bratra ale ne na libora
  • Moučínek

Libor.....jedno ti musim říct seš prostě borec,to co dokážeš na motorce je fakt dost luxusní!! *3* *14* *14*
  • nwm

miluju libora je to krasavec a taky borec.. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Moučka

Libor je super klučina a to co dělá na motorce je fakt paradá!Jsi jednička Libor! *3*
  • Zdravíčko Moučine

Musím říct,že je fajn vídat tě v televizi:-)...Moc ti držím palečky...Pa!Třeba někdy v depu... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit