-
dkm
ahojky me prijde Libor uplne v pohode...potkala sem se snim jednou a jeste bych ho nekdy chtela videt!!je suppppa *14* *4* -
mx
ahojte vsichni.jsem novy fanda ale vim ze jibor je nejlepsi jezdec!neni namachrovany jako ostastni jezdci.da se s nim uplne normal bavit *14* *3* -
nvm...čeba Líba ne nejlepčejší
Hej Libor je fakt cupa clovek keryho vazne vystihuje slovo DOKONALOST *3*...Drzim palecky at se dari a nejsou zadne pady *4* *13* -
fmx
Kral menom Libor PODMOL....je fajn chlapec,vyborny jazdec,........Libor jew naozaj 1 *14* *14* *14* *14* *4* -
Zranění
Libore brzo se uzdrav ať můžeš zase lítet! *14* -
Libor Podmol
Libor prostě to je týpek, kterého nevystihne ani jedno slovo z každého má určo něco v sobě. ,,DOKONALOST SAMA O SOBĚ" jak říkám já.. Sice ho neznám osobně ani asi nepoznám, ale prostě, už od vidění se mi jeví jako sympaťák.. Je to člověk, kterýho obdivuju a to od první chvíle, kdy jsem ho spatřila v OVĚ v ČEZ aréně.. Tak, doufám že tě zas a opět uvidím v Ově.. Tak zatím lidišky a fanoušci tady tohohle skvělého ridera FMX.. *14* *4* *8* -
Liborek
Uá!!!Liborek!!!Tohle je prostě Borec s velkým B!!!Je sním děsná prdel..Prostě ty pytloviny na závodech nikdy nezapomenu...Libore...Však na ICq :) *15* *1* *14* -
Moučínek
Libor.....jedno ti musim říct seš prostě borec,to co dokážeš na motorce je fakt dost luxusní!! *3* *14* *14* -
nwm
miluju libora je to krasavec a taky borec.. *14* *14* *14* *14* *14* -
Moučka
Libor je super klučina a to co dělá na motorce je fakt paradá!Jsi jednička Libor! *3* -
Zdravíčko Moučine
Musím říct,že je fajn vídat tě v televizi:-)...Moc ti držím palečky...Pa!Třeba někdy v depu... *1* -
Madrid
...Libča...to co předved v Madridu bylo fakt husty-je fakt dobry...
...jen tak dál-držím palečky.... *3* -
pozdrav
AhojLibore.Přestože sem znal tvýho otca jenom krátce z vojny-Mošnov,tak mě mrzí,že už tu není.Byl to správné kluk.Fandil sem mu.Ted sleduju tvoje výsledky a držím palce,at se Ti daří ve sportu i osobním životě.Doufám,ze se někdy potkáme.Měj se. -
rozhovor
Jestli tady codis Libore tak se mi ozvi jsem take Podmol tak bych jen chtel vedet kolik nas Podmolu je ,ja si myslel ze jsme jen moje rodina.Jinak po tobe nic nechci,neboj.Podmol -
Libor
*14* hej je to fak nej borec, ten si to zhusta dává, hej fak jako upe v poho kluk. *5* huste si to dava, nejvic *1* -
MS arena
ahoj včera na MS v Areně jsi byl skvělej...moc se mi to líbilo... to co jsi předved bylo neuvěřitelný... ted budu mít nějakou tu crosku tatka dřív jezdil zavody ale ted už moc ne..¨.. no hodně štěstí do budoucna... měj se´, sanny