-
je prostě nej *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Ahoj Libi,
Milá Libuško, jsem Tvůj ročník a proto si dovoluji "Tykací" oslovení. Jsem Tvým stálým, neustálým příznivcem Tvých rolí /protože, v nich jsem Tě poznal /Tvým stálým "tajným ctitelem" a v neposlední řadě fandou i v Tvém soukromém životě. Mým tajným přáním / teď už odtajněným / je se s Tebou sejít! A přípouštím, i s Tvým manželem. Nevím kam bych měl napsat a tak se uchyluji k této možnožnosti. Snad si tyto řádky přečteš a najdeš si chvilku pro odpověď na adresu: Frenky.zdanice@seznam.cz P. S. Předem děkuji. -
Vážená paní Libuško,zrovna ted se dívám na váš první film,Babička.Je to krásný,krásně jste to zahrála jako by to bylo opravdu s paní Kurandovou jste opravdu jako vnučka a babička. Ještě bych rád dodal že jste vyjímečná umělkyně,přeji vám hodně a hodně zdraví a štěstí.
-
Věčnost
Dobrý den..jmenuji se Nikol a je mi šestnáct let..Popelka je můj nejoblíbenějš film i pohádka..nejvíc se mi tam ,ale líbíte vy..jste nejkrásnější česká herečka a dovoluji si říct jedna z nejkrásnějších vůbec..mám ve vás velký vzor..nashledanou *14* -
poděkování
Dobrý den,jak už tady zaznělo,vše bylo napsáno,a přesto Vám děkuji za to že jste,jste nejtalentovanější herečja od 70 let,viděla jsen s všechny Vaše filmy a i přenosy z divadla,to jsou koncerty,a za to velký dík -
zivotopis
Pani Libusko,obdivuje vas uz nekolik generaci divaku vcetne me.Znam vsechny vase filmy a videla jsem vas parkrat v divadle. Jen mi chybi na teto strance jedna malickost. Vas zivotopis. Rada bych vedela z kolika deti pochazite,kde jste prozila detstvi,kolik mate deti a mozna i jakou barvu mat rada a jestli rada varite nebo pestujete kytky. Clanek , ktery se zde vydava za vas zivotopis je totiz pouze popis vasi herecke drahy. Mrzi me,ze musim pouzit kritiku, mozna ani nvite o existenci teto stranky. V tom pripade se obracim na autory techto clanku a verim , ze nemluvim jen za sebe. Dekuji za pochopeni, zamysleni a snad i napravu. -
-
Re: zivotopis
Dobrý den paní Marie-přečetla jsem si váš příspěvek na pár vašich otázek mám pro vás odpověd.Paní Šafránková-se narodila v Brně -své dětství prožila kousek od Brna v malém městečku Šlapanice.Pochází ze dvou dětí-má mladší sestru Mirku.Má jednoho syna a dokonce i vnouče.Jestli má ráda kytky nevím-ale určitě je to člověk s velkým citem v dušičce:-)Také mě mrzí že v jejím životopise byli velice struční-spousta lidiček ani pořádně neví kde se narodila-mějte se pěkně -s pozdravem-Rybníčková Michaela
-
-
Ahoj
Dobrý den, přišla jsem nato že jste moje příbuzná. :) -
-
a z jakeho kolene?
-
-
Krásné narozeniny
Vím, že si to paní Libuška nepřečtě, ale přeji ji vše néj k dnešním narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a rodinné pohody :-)..
Mám ji ráda jako člověka tak i herečku :-* -
K vasim narodeninam prajem vsetko krasne a hlavne zdravie
Frantisek z MI -sk -
Mila Libusko je skvele jak jste se dostala ze sparu demona alkoholu. Trosku to trvalo ale ted je vse OK