-
Přeji všechno nejlepší! Jste nejlepší česká herečka, jakou znám 🙂
-
SUPERPOPELKA
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI POPELKA A S VÁMI DALŠÍ POHÁDKY
😁 😎 😍 😍 😉 🙂 😂 -
-
Re: SUPERPOPELKA
Paní Libuško.Kdykoliv Vás s manželkou vidíme jásáme.Jste prostě naše nejlepší a nejmilejší herečka.Bohužel Vám jsou "řešiřézi" a nám též, hodně dlužni!Mnoho zdraví Vám i Vašim blízkým přeje JoSta s manželkou.
-
-
Paní Libuško velice Vás i Vašeho manžela obdivuji.Jsem velice pyšná,že Vás máme. Vzpomínáte když se jste točila film v Adršpaškých skalách ? Tak mi moje babička paní Šafránková z Kramolny na Náchodsku vyprávěla ,že jste se u nás na na chvilku zastavila.Můj děda mi vyprávěl , že jste vypadala jako opravdová princezna a kdykoliv jsem Vás viděla na plátně byla jsem ráda ,že tady jste a děláte pro nás nekrásnější filmy.Přeji Vám jen to nejlepší.
-
Popelka
Dobrý den paní Libuško,píši vám a vašemu manželovi,protože Vás oba obdivuji,jste výborní herci a také proto,že jste dak dlouho spolu vydrželi.Mějte se moc krásně a přeji Vám do dalších společných let mnoho zdraví a hereckých uspěchu.Věra -
Milá LIBUŠKO ve všech filmech ve kterých hrajete záříte jako hvězdička.Mám ráda vaše filmy,už od mládí jste moje nejoblíbenější herečka.Přeji Vám úžasný život a spoustu krásných rolí.
-
hooooooooodně vzdálená
dobrý den,Já jsem se od dědy dozvěděla,že vaše babička a babička mého dědy byli příbuzní.....a je docela možné (prý) že jste u strýce mého dědy nakupovala na náměstí domácí potřeby........moje babička měla možnost zahrát si v Popelce,ale nechtěla.....docela mě to mrzí....jste úžasná herečka a asi i moje hooooooodně vzdálená příbuzná...... 🙂 .....přeji hodně úspěchů.....mohla byste mi prosím napsat na email?....předem děkuji.. -
Milá Libuško
K dnešním narozeninám přání všechno nejlepší!!!!! 🙂 -
pohádková
*3* milá pohádková Libuško,mám vás moc ráda a úplně nejvíc miluji Popelku,je to už od dětství a úplně se vní vidím jak má svého koně ,tajtrdlíka,rozárku,to vše jsem si snila,abych měla,ale v paneláku to nešlo a já tak moc miluju koně!Jen sem tiše záviděla jak se prohání ve sněhu.DO dneška pro mě nejsou vánoce,když nemám popelku!váš fanus 😍 😍 😍 😍 -
je dobrá
Ahoj všecjny vás zdravim Libuše Šafránková je super.Na to kolik jí je tak musíme uznat že je dobrá 😉 -
Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů.Jste super herečka,nejlepší jako popelka! 😉 😂 🙂 😁