-
Re: Lilian
Lilian vypadá moc sympaticky a mile tak od pohledu, ona je to moooc šikovná herečka. Ví, jak pózovat a jak se tvářit a mluvit, aby působila tak, jak na nezasvěcené lidi působí. Když ji poznáte trošku blíže, je to vypočítavá slečinka a nosánkem k nebi. Prostě výstavní kousek. Na koukání super, domů by mi nesměla! A že její chlapec vypadá normálně, on to je opravdu fajn kluk, ale někdo by mu měl říct, že hraje druhé housle! Toť o Lili, znám realitu, a tak svůj názor posílám dál. -
Přítel je naprosto v pořádku, je to slušný člověk vůbec mi k ní nesedí ale slečna má nějaký problém - nevím nepřipadá mi vyrovnaná je trochu mimo realitu. Jen z toho jak na mě působí -
číslo
Sehnala sem číslo na Lili *14* yes... -
Lilian
Podle rozhovoru a prezentaci v mediich moooc sympaticka holcina! Ze je krasna je bez diskuze, zaroven ale pusobi bezprostredne a mile. I pres ten uspech, kterej by asi trochu namasiroval ego kazdymu mi prijde ze je to porad takova "normalni" holka. Rozhodne to neni nula, naopak bych rekl, ze ma vsech pet pohromade a ze by byla nafoukana? Fakt nevim, ale i ten jeji Luky vypada ze je to uplne obycejnej kluk, zadnej playboy, hokejista ani podnikatel s letadylkem, jak to byva v tyhle kategorii zvykem...Takze Lili - velkou pusu a jen tak dal. Fandim! -
Chtěl jsem napsat Adopci:o)Je to prostě nafoukaná nána, už to její jméno zní hodně trapně
, dělá ze sebe něco co není.Hraje na city. *5* -
Re: fandím ti
To jen proto, že ji neznáš. -
Lilian
Nedávno jsem mluvil s kolegou z domu ve kterém Lilian bydlí.Je to hrozně nafoukaná princezna, která nedokáže lidem odpovědět na pozdrav a to i opakovaně.Podle mého názoru je to obyčejná nula - pěkných holek chodí po čechách spoustu a to že vyhrála nějakou soutěž??Ups koho to zajímá???Nevěřím ji ani tu adapci po tom co jsem o ní slyšel, je to jen hra na popularitu ta ženská je tak do sebe zahledděná jak to u těchto modelek je.FUJ ať se stydí!!! *16* -
lil
Lili mi strašně moc připomíná Jrodanu Brewster,ale opravdu strašně moc *14* je stejně krásná -
video s lili
http://stream.cz/video/31/11189-lil ian-sarah-fischerova-uz-mame-misto- pro-postylku -
fandím ti
lily, seš sympatická holka :) -
Re: Re: Lilian
Skutečně! -
jeji mail je liya@seznam.cz -
Lilian
Lilian je noc pěkná holka. Je to takovej andílek a ďáblem v těle a to se mi moc líbí! *14* Lilian nechtěla by jsi zveřejnit svůj e-mail? *3*