-
Lilian
Lilian je noc pěkná holka. Je to takovej andílek a ďáblem v těle a to se mi moc líbí! *14* Lilian nechtěla by jsi zveřejnit svůj e-mail? *3* -
-
Re: Lilian
jeji mail je liya@seznam.cz -
-
Re: Re: Lilian
Skutečně!
-
-
-
správně se jmenuješ sýček...ale možná se přejmenuj na k°kot nebo blbka, když umíš napsat tohle.Asi ti nedala co, když máš potřebu takhle blábolit?fakt ubohý. *12*
-
jo, je dobra a navic fakt pekna
-
Lili je bourák, nejlepčí na světě..abyste vjeděli. JASNÝÝÝ!!!????
Já ji znám a mužu za ni dát ruku do vohně. Tak si dejte bacha, vy nuly!!! *16* *12* -
fandím ti
lily, seš sympatická holka :) -
-
Re: fandím ti
To jen proto, že ji neznáš. -
-
OO, lili
je nááááááádhrnáááááááá áá!!nejkrásnější miss, kterou máme. Která je navíc vtipná, milá a skromná...pusu Lili a jen tak dál
-
-
-
video s lili
http://stream.cz/video/31/11189-lil ian-sarah-fischerova-uz-mame-misto- pro-postylku -
lil
Lili mi strašně moc připomíná Jrodanu Brewster,ale opravdu strašně moc *14* je stejně krásná -
Lilian
Nedávno jsem mluvil s kolegou z domu ve kterém Lilian bydlí.Je to hrozně nafoukaná princezna, která nedokáže lidem odpovědět na pozdrav a to i opakovaně.Podle mého názoru je to obyčejná nula - pěkných holek chodí po čechách spoustu a to že vyhrála nějakou soutěž??Ups koho to zajímá???Nevěřím ji ani tu adapci po tom co jsem o ní slyšel, je to jen hra na popularitu ta ženská je tak do sebe zahledděná jak to u těchto modelek je.FUJ ať se stydí!!! *16* -
-
Re: Lilian
Chtěl jsem napsat Adopci:o)Je to prostě nafoukaná nána, už to její jméno zní hodně trapně
, dělá ze sebe něco co není.Hraje na city. *5*
-
-
fuj
je úplně ošklivá, necchápu jak mohla vyhrát miss -
sarah
Sarah je hrozně podobná mé kamarádce Laděnečce jako by jí z oka vypadla *4*