-
Lindsay
Chudák holka že musíJe mí jí líto protože je to super herečka jít do té basy *9* -
-
Re: Lindsay
Můžeš mi říct proč jí lituješ?Kdyby se chovala tak jak má tak nikam chodit nemusela. -
-
Re: Re: Lindsay
tak terko co bys chtela?je slavna...tak si pry muze delat co chce *3* ae uz by se sebou mela neco delat... *5* -
-
Re: Re: Re: Lindsay
No to by asi měla.Slavný lidi v tomhle nejsou vyjímkama.A kdo chce kam pomozme mu tam!
-
-
-
Re: Lindsay
sorry já to spletla mělo tobyt že je mi jí líto že musí jít do basy protože je to super herečka
-
-
strasny
mam strasne moc rada a jeji filmy ale co sem ted videla to uz docela prehnala.nocetla jsem to na jednom blogu tak si to prectete a uvidite sami .takze tu http://mixovyblogicek.blog.cz/0910/ z-lindsay-lodan-je-stara-prisera. -
Inzerát
Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3* -
DvD
dneska si du koupit nějaký její filmík :D *15* *15* *15* super :-D *14* *14* *8* -
hh
Ahojky nejlepší blog o všem youg-stars.blog.cz ..!!! -
1
Filmy s ní miluju!Je to úžasná herečka!Všechny ty hnusy co se o ní píšou..jo možná byla feŤačka možná je lesba..ae nemění to nic na tom že je to skvělá herečka!♥♥ *5* *4* *14* -
-
Re: 1
souhlasim :) -
-
Re: Re: 1
Jasně!!! taky souhlas! *3* ...mam jí moOOoOooOoOc ráda!!!§ *1*
-
-
-
..
no jasně ona není lesba náhodou od někoho ty co to píšou jsou krávi a ani není fetačka jestli vám ona vadí tak jsem laskavě nepište *8* -
-
Re: ..
Nikdo ji nenadava ja ji mam rada je to rpo me originalni clovek ma neco do sebe a lezba je!!ale kdo neska neni je to clovek jako clovek taky veci ubec neresim u ni je videt ze ma neco do sebe a ze je original a ze dela kraviny a td..to je rposte amerika!!a tu ja miluju!! *14* -
Re: ..
jo a to bys ešťe koukala,co o ní ty VOLOVÉpíšou jinde na netu!!! *9* FUJ kdo si to dovolil?
-
-
nová fotka
na té nové fotce je Alyssa Milano, ne Linds. *9* někdy mě až zaráží že někdo nepozná hvězdu, u níž ve fanklubu je .. *13* -
-
Re: nová fotka
jasně...který pako tam tu fotku dalo? *13*
-
-
megaaa
MEgA goOoD HoLkA *4* -
Živá panenka
Ahojík ve filmografii vůbec není lindsayin film : Živá panenka.. ve terém hraje ještě malou holku, které oživne její panenka barbie.... *3* *1* -
-
Re: Živá panenka
Tam není víc filmů ;) -
-
Re: Re: Živá panenka
Třeba? *7*
-
-