-
Lindsay
no jo sem čet ze z Lindsay je to špatný prej nejí je zase hodně hubená ach jo Lindsay,Lindsay -
-
Re: Lindsay
to má s těch drog a kolik váží *7*(cca) -
-
Re: Re: Lindsay
nekde sem cetla ze kolem 45 kil by mela mít... -
-
Re: Re: Re: Lindsay
co toje ale chudák upřímě a kvůli čemu zhubla *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Lindsay
najsem si jistá ale ...drogy??? -
Re: Re: Re: Re: Lindsay
čet sem tak všude možně že lindsay je na nijaké stránce která se menuje Twitter že si tam prej s jejím otcem nadávali a tak no a tak sem se tam přihlásil našel sem si lindsay lohan no a jejich tam docela hodně myslíte že je možné že tam nikde je opravdu lindsay lohan nemáte stim náhodou nikdo zkušenosti? diky za odpoved *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay
no to jo no ale na twitteru je i to ověřování a co sem si našel tak ta je ověřená už ji delší dobu sleduju a mohla by to bejt ona podle toho co píše *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay
No na Twitteru nemáš nikdy jistotu, že je to ten pravý člověk, ale většinou mají ti lidé tolik slušnosti, že do kolonky kde píšou o sobě napíšou, že nejsou ta a ta celebrita
-
-
-
-
-
-
Nový blog
blog je: http://lovelindsaylohan.blog.cz/ -
Nový blog
Ahoj máme nový blog o Lindsay který se budeme snažit aktualizovat. Určitě se podívejte. Jo a slyšeli jste už nový song Lindsay "Stuck"? Pokud ne najdete ho pod záhlavým na našel blogu. Je úžasný!!!!! ♥ *14* *14* -
ehmehm
ajulino ty sem už nechodíš *7* -
Lindsay
Jo, Lindsay mam docela ráda a filmy ve kterejch hraje se mi taky docela líběj *1* -
LP
ahoj nevíte jestli Lindsay vydává nebo vydala LP desky diky za odpoved -
-
Re: LP
já to vímmmm -
-
Re: Re: LP
A vydáva nebo ne? diky -
-
Re: Re: Re: LP
ne. -
-
Re: Re: Re: Re: LP
Škoda
-
-
-
-
-
nic
píše sem ještě někdo co ty ajulino ty seš takovej nadšenec do lindsay(do krávy) -
-
Re: nic
klidek!zadny nadavky!jinak o budu mazat! *16* -
-
Re: Re: nic
no aspon ze ses ozvala a nevim ploc vyhrozujez ty máš lin.ráda já ne tak nevim co resis tahle diskuze je pro vsechny ne. -
-
Re: Re: Re: nic
no svuj nazor si klidne napis v tom ti nebranim ae nemusis hned vulgarne ji nadavat?? *8* taky ti snad nekoho urazim? -
-
Re: Re: Re: Re: nic
mě je to uplně jedno klidně někoho uraž ani nevíš kam chodim a to s lin.je pravda za to sem omliuvat nebudu *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
-
-
-
celebrita
pro ajulinu.....já mám ráda dicela filmy od lindsay ale jinak mám ráda amandu seifred tu co hrála v mamma mia sofi -
-
Re: celebrita
ona hrala i s Lindsay *5* -
-
Re: Re: celebrita
nojo v protivný sprostý holky že jo -
-
Re: Re: Re: celebrita
joo dobry film *3* -
-
Re: Re: Re: Re: celebrita
jaká holka se ti v tom filmu líbila *7*
-
-
-
-
-
vole
HELE LIDI PISTE SEM *13* *9* *8* *15* -
-
Re: vole
a co by meli jako psat?? *9* -
-
Re: Re: vole
ja nevim neaky tema -
-
Re: Re: Re: vole
tema?...tak nejaky nahod... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: vole
tak treba jestli mas neaky zvire *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vole
no jako nepatri to sem ae nemam...tada mame dva hafany ae nejsou moje... *1*
rekni mi koho mas rada?...jako celebritu?
-
-
-
-
-
-
lindsay
lindsay je super, ale v posledním filmu co jsem od ní viděla byla moc dospělá a i divná *7* *13* *9* -
-
Re: lindsay
NECO TI REKNU ONA NENI SKVELA -
-
Re: Re: lindsay
není??? *9*
-
-