-
Varování
Ona si ty názory nechá okamžitě, protože už jsem ji upozorňovala, že v případě, že ještě cokoliv objevím, nechám jí smazat profil!! *13* -
-
Re: Varování
???? nechápu... -
-
Re: Re: Varování
no to máš tak že někdo tady nadával na Lindsay a tak ten příspěvek byl smazaný a i ten ve kterym sem jí vynadal a proto to ted nedáva smysl *3*
-
-
-
Lindsay
ahoj dneska jsme byli v Praze v kině IMAX na Floře a když jsem vyházel ven tak sem uviděl ženskou a jako by z oka vypadla Lindsay bohužel jsme pospíchali a tak sem se nestih podívat pořádně jinak bych to více prozkoumal vím že je to blbost Lindsay Lohan v Praze ale opravdu jí byla hodně podopná jenže měla sluneční brejle takže sem ani neviděl do obličeje lituju toho že sem si ji nevyfotil pak bych to mohl porovnat z Lindsay njn schválně co vy na to *4* -
new song
Lindsay má novej song Stuck je fakt hezkej *14* *14* *14* -
-
Re: new song
ano je to moc pěkná písnička mám ji jako zvonění na mobilu ale kouka jsem že už má další novou asi už od května nebo tak nijak jmenuje se I Wanna Be Bad taky je dobrá tady je odkaz na youtube http://www.youtube.com/watch?v=6R5i Q5C-e7E *3* -
-
Re: Re: new song
jo a má ještě jednu novou ta se jmenuje Can't Stop Won't Stop tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=oAmO RdGSVUM&feature=related *3*
-
-
Re: new song
Už jsem ho přidala na karaoketexty.cz ;)) *14* *1*
-
-
lindsay
prosim vás nevíte nikdo kde bych mohl sehnat schéma na nokii 6300 Lindsay lohan jestli jo pls napiště diky *4* -
Lži a pomluvy
Kdyby vy zabedněnci jste uměli alespoň krapet anglicky a neposlouchali názory malých růžově oblíkaných holčiček , které si hrajou na dospělé tak by jste věděli , že Lindsay už nějakej ten rok drogy nebere. Pak si také nebarví hlavu , všechno jsou jen paruky.
Tady máte video a nějak si ho přeložte ;)
http://www.funnyordie.com/vid eos/0d646e2edb/lindsay-lohan-s-ehar mony-profile?rel=player -
hmmmmmmmmmmm
koukám že lin se zase za tento měsíc zhoršila. -
Linsday Lohan
jo,je fkt že a tky Lin nemusim,hodne se mi libila v dost filmech,ale todle uz prehani. Je lesba a mela holku ale rozesla se s ni a od te doby pry ji to tk zlomilo ze zije jen z coly. Nevim,co je na tom pravdy kazdopadne pravda je,ze je u drog a ze se z nich jen tak lehce nedostane. *13* A kdyby ji na jejích fanouscich zalezelo,todle by FAKT nedelala!!!!! *9* . popravde je mi ji lito,ale co nadelam... Jinak fajnova zpevacka *3* . Fakt se moc omlouvam fanouskum,bohuzel pravda je krutaaa... Je mi lito *9* *9* -
-
Re: Linsday Lohan
a neni to jeji vec??že je lesba...bože muj...!!!! -
-
Re: Re: Linsday Lohan
ano je,mě je jedno,že je lesba,ať si je co chce,mě spíš udivuje,že když je lesba,proč spí s chlapama??? To zaprvý a zadruhý,todle mi je jedno. A taky mě udivujou ty celebrity,co jim vůbëc nezáleží na fanoušcích a rači zalezou někam do hospody,vožerou se a tam zůstanou navždycky... Neříkám,že Lin taková je,uvádím příklad!
-
-
-
Změnila se ...
Mě se taky dřív líbila mnohem víc, jako né že bych jí nemusela ale prostě mi příde že je z ní drogová královna, všude se o ní píše jako o průšvihářce že bude zase v base a podobný věci nic jinýho se o ní nikdo nedočte než to jak zase jede ve fetu atd. Je mi jí líto že takhle skončila. Protože si myslim že z tutoho se jen tak holka nevyhrabe.Každej ví jaký je tohle svinstvo.Musela by se hodně snažit. *7* -
-
Re: Změnila se ...
něco by z ní určo bylo, to nepopírám, rozhodně ano, ale teď.... *9*
-
-
lindsay lindsay
hele,
me se lin. hodne libila a mela sem ji rada mocinky ale uprime na nektarych tech fotkach vypada jako devka ( vim ze je modelka a ze se treba musi fotit bez vrsku ale ze ji nekdo foti jak se .... se svojim pritelem tak to je trochu moc)me se jeji filmy hodne libi nejvice sprosty hnusny holky, dvojčata nebo zpověd královny střední školy ale ... je mi ji liti jak si kazi zivot myslim tim fetováni a buhvi co jeste kdyz je naprana myslim ze ospravdu ceho je moc toho je prilis
*13* jj tak to je (vazi min nez ja v 11)je to docela hnu ale jinak proti nic fak nechci mit a co deal moje strarost neni a nechci urazit fanoušky lindsay *4* jenze ja vazne newm proc to vse dela asi se zblaznila z te slavy no nic ja du *7* -
-
Re: lindsay lindsay
Lindsay je prostě rebelka jak má být. Ano , je fakt , že drogy nejsou to pravé ořechové , ale to je jediná chyba v jejím rebelském životě jak se sluší a patří. To že se fotí bez svršku a nebo úplně nahá? Já nevim tedy , co jsem slyšel 85% lidí se to líbí. Zbytek , kteřím se to nelíbí , jsou malé holky , které ještě neměli v ruce občanku a pak zakomplexovaní důchodci , zvyklí na dementní komunistický režim. Ještě nějaký hloupý dotaz ?! -
-
Re: Re: lindsay lindsay
s tebou souhlasím :)) -
Re: Re: lindsay lindsay
ty si úúúúúúúúúúúúúúúúú
-
-
-
Lindsay
Lindsay je skvělá herečka,patří mezi mé oblíbené ale zahrává si se životem a to se mi nelíbí *13* *9* *9*