Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lin

je krásná,a talentovaná,ale zahazuje to jak odpadky
  • Blázen

Víte o tom že je v blázinci protože si myslí že je topení!!!! *1* *9* *9*
  • Je ...

Je to číslo....to co vyvádí přesně ukazuje co s lidmi dělá sláva a peníze nezvládá to a proto fetuje,kouří a řídí opilá. *5*
  • Píča

Pííííča....snad sem ji vystihla!
    • lin

Já si teda osobně myslím, že je to fajn holka.Bere drogy, chlastá...nijak se neliší od nás prostejch lidí v ČR.... *4*
  • What?

No, And Dont like Bridget I hate you *3* *3*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • Slečna Lohan

Lindsay se mi líbila,ale to už je minulost,pije alkohol,fetuje,spí s ženskejma.Je jako Britney Spears-hloupá pubertačka.Doufám,že se polepší.
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • Lindsay je super

Lindsay je uplne bozi a nechapu ty lidi co tady pisou o ni jaka je to kurva , asi nemaji vkus , je mi jich lito *15* jinak si myslim ze ty filmy (mezi nami děvčaty , protivný sprostý holky, královna střední skoly) jsou totoalbe bozi , to je vse a paaa *14*
  • Prej

Lindsay ma doma velkou sbirku vibratoru a ruznych sexualnich pomucek.
    • Re: Prej

Vždyt je to děvka!...nic jinýho od ní nejde čekat
      • Re: Re: Prej

jo a kdo dneska neni ty si asi taky tak nesil je to snad jeji vec s kym spi a jaka je a nikdo ji nema co vycitat jen kvuli tomu ze je slavna na ni kazdy ukazuje prstem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit