Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRIDAVAJTE FOTKY

Pridavajte fotky lebo už nemá nehodnotené...A hlasujte za ne potom aby bola v top fotkách...akždý deň sa menia. Ludia klikajú na ne a tým pádom potom kliknú na Lindsay a zaráta sa jej to do skóre do TOP10 aby sa dostala...Dakujem
    *16*
    • Re: PRIDAVAJTE FOTKY

To ti radsi polibim prdel,nez aby byla ta fetacka v 10! *1*
      • Re: Re: PRIDAVAJTE FOTKY

to že fetuje neznamena ze není dobrá herečka mozna ji stoupla trochu slava do hlavy ale treba se da jeste lecos napravit znam spoustu lidi kteri fetovali a nechali toho
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE HO PROSIM TADY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
  • LINDSAY

TA SE STEJNE BUD UCHLASTA, UFETUJE NEBO UMRDA K SMRTI *5*
    • Re: LINDSAY

Správně!!!! *1*
    • Re: LINDSAY

*4* Lindsay je můj anděl tak PŠT
  • Klikajte na Lindsay

No tak ako viete Lindsay je v top osobnostiach na 11.mieste. No a chcel by som aby sa prepracovala do 10 a potom by na nu ludia viacej klikali a mohl by ist vyssie...Ale to potrebujem vas..Tak prosim vas co najcastejsie klikajte na Lindsay Lohan tu aby bola populárnejšia :) *3* *3*
    • Re: Klikajte na Lindsay

Jasný, souhlasím s tebou taky bych chtěl aby se dostala na to 10. místo a pak i výše. *14*

Dávám sohlas stímto názorem *4* *16* *5* *3*

Súhlasím, ja sem chodím každý deň.
      • Re: Re: Klikajte na Lindsay

jj ja taky souhlasim a taky me to uz napadlo a klikam porad nejvic jak to de:)kdyz bude v top 10 tak si ji vsimne vic lidi to bude supr...:)......LINDSAY IS BEST!!:))
  • Lindsay

achooojky...ja doufam,ze se z toho dostane...protoze by to byla skoda....kdyby nee
  • I lov you

dostane se z toho *5*
  • Lindsay

Vsimli ste si jak Lindsay ma vrascitou plet...?Vypada ted hrozne,ma to z toho chlastu a fetu chudak. *9*
  • Weby

Já znám dva skvělý weby o lindsay v čr:
    lindsay-lohan.wz.cz (ale zrušenej)
    linds-rock.net (fakt bomba!!!)najdu tam dycky všechno
  • Boží

Lindsay je moc skvělá!Krásné zpívá a bezvadně hraje!!!Prostě jedna z nejlepších! *3*
    • Re: Boží

Toť věc názoru - pro mě má zpěv průměrný (její hlas není ničím vyjímečný - neurazí ani nenadchne) a co se týče herectví - nic moc, ale věřme tomu, že zatím nedostala tu pravou roli.
  • L.L

Dřív se mi líbila,ale ted je z ní feťačka a chrápe s každym...Alkohol a drogy se podepsaly na jejím vzhledu.
    • Re: L.L

Souhlasím - momentálně je to tak maximálně feťácká princezna večírků - Hrůza co dokáže slávala udělat s člověkem který na to není přpravený. Je mi jí dost líto, ale víc líto je mi těch, kteří ji obdivují - Ono totiž teď na ní není nic k obdivování. Nechápu jak teď může být někomu vzorem
      • Re: Re: L.L

Každý má jiný názor *3* a je taky otázka jestli každý věří některým drbům *3*
        • Re: Re: Re: L.L

Drbům? Drb si představuju poněkud jinak... copak to že ji zadržela policie opilou a s drogami u sebe je drb? To, že ji kdosi natočil jak si někde v klubu píchá fet je drb? To že byla chvíli v léčebně, ale nevydržela tam je taky jen drb? A ty fotky... hnus - holka má problém a už by jí to měl někdo říct.
      • Re: Re: L.L

jj,mate pravdu.Byla to nadejna herecka(ale ne zpevacka:D).Jde to z ni z kopce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit