-
lindsay lohan
lindsay je proste nejlepsi *14*
ty obrazky no ty jsou bozi *14*
no ale ty pisnicky co pisnicky ale ta jedna ta je upe zuzo a jmenuje se that girl *3* a byla ve filmu mean girls ktere jsou goood proste vsecko co lindsay je nejlepsi *5* a co lidi libi se taky ten film a pisnicka nekomu ???? joooo ??? jestli jj tak to je upe dobry ze jo
klidne pisnete klara.14 -
-
Re: lindsay lohan
jj lINDSAY JE TA NEJLEPSI STAR NA SVETE VSECNY JEJI FILMY A PISNICKY JSOU ZUZO JE TO MUJ NEJVETSI IDOL. *14* -
-
Re: Re: lindsay lohan
A co že je na ní tak super?
-
-
-
LINDSAY
Lindsay je fakt super *4* -
LINDSAY JE NEJ!!!!
Lindsay je prostě nejlepší, super maximálně užasná! je fakt jenom škoda že pije mno.... ale jinak je fakt SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!! !!! *3* *14* *15* -
-
Re: LINDSAY JE NEJ!!!!
Pijee... a fetujeeeee
-
-
L:L:
Lindsay je skvělá herečka,jen poslední dobou jí sláva nějak přerůstá přes hlavu... *5* -
Lindsay
Nevím, proč se tak krásná holka dala na chlast. Je k pomilování, úplně ti rozumím Anet *3* -
i love lindsay
Lindsay je úpa super...nevim proč ale je nádherná *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: i love lindsay
Nádherná? Jooo postavičku mááá super - ono fet je hajz, ale jako dieta velmi účinný
-
-
pipka
Piča pod tunou make-upu *8* *15* -
-
Re: pipka
a co ty ???? ty ses snad nejaka modelka to tezko *5* jenom ji zavidis krasu tak radsi zalez nekam do kouta a neozivej se pipino *16* -
Re: pipka
to bych chtěla vidět tebe..Náno!!! *16*
-
-
l
je to sice průměrná herečka i zpěvačka,ale já ji miluju...něčím mě prostě fascinuje a je nádherná -
Good!!! !! !
Je to fakt pěkná SEXI kočka!!! Na fotkách vypadá super stejně jako ve filmech.Je fakt super!!! Is the best! *14* *3* *14* *3* *14* -
-
Re: Good!!! !! !
Já viděla fotky na kterých vypadala jako slečna z perlovky -
Re: Good!!! !! !
SEXI není správně*5*!!!!!!!píše se SEXY!!!!!!!!! *16*
-
-
Lindsey!!!!!!!!
Je fakt úžasná!!!Mám skoro všechny filmy,kde hraje!! *4* *4* *14* *14* *1* *1* *3* *3* *4* *1* *3* *14* *3* *5* *15* *8* -
-
Re: Lindsey!!!!!!!!
ahojky nemáš prosííím i zpověď královny střední školy??nemůžu to nikde sehnat už fakt newím kde hledat,prosím ozvi se jestli máš -
-
Re: Re: Lindsey!!!!!!!!
jj ja mam zpoved kralovny stredni skoly je upe hezkej filmiiiiik
*14*
-
-