Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lindsay je muj miláššek! Mám ji moc rada, je to nejlepší herecka a zpevacka a její filmy miluju!!!!!!!!! *14*
  • seznam
  • obdivuju ji

jak muzete rict ze ji nenavidite kdyz ji vubec neznate!!!!!!!!!!!!ja si myslim ze je to super herecka a dost ji fandim..to ze mela v detstvi problemy s bulimii.no a co?!dostala se zu toho-je dobra,jeji filmy jsou uplny trhaky a ja tleskam BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *4*
  • ...!!!...

znama je dost a je pekna... si divn(Y) (a) *8*
  • Lindsay

Lindsay je ta nejlepší zpěvačka a harečka na světě...Je fakt SUPER!!!!!!!!!! *1* *4* *14*
  • Jaká je Lindsay

Je fakt dost super!!!! *15*
  • Lindsay zbožnuju,sbírám všechno o ní...tak pokud něco máte a dáte tak mi napište na meil díky moc *14*
  • lindsay je skvělá herečka..a je krásná a to ji moc zavidím akorat škoda že začcala držet ty dirty předtim byla hezčí *3*
  • Info

Lidičky včera jsem si založila nový blog na stránkách: www.lidsaylohan.blog.cz tak se kdyžtak mrkněte není tam toho ještě moc bo jsem to dělala teď večer ahoj a napište mi do komentářu jestli líbí nebo ne budu ráda papa *3* *3* *4* *15*
  • Lindítko :o)

Já Lin úplně žeru *14* . Neníé film, který bych neviděla. Nejvíc se mi asi líbí Protivný sprostý holky , Mezi námi děvčaty a Můj auťák Brouk. Je to prostě cool herečka. Jenom mě teď u ní mrzí, že tak strašně zhubla..Popravdě vypadá hnusně. Podle mě zase sjela na drogy.*9* Ale nemusí to být pravda. *4* no nic. já valim.. už jsem to tu pochválila.. papapapapapa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit