Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kočička..
  • Mám ji ráda je hezká a úspěšná!!! Možná si o ní někdo myslí, že je to kráva, ale není! Mám ji ráda takovou jaká je!!! *4* *3* *4*
  • Je supééééééééééééér. Mám ji ráda, protože se nemusí přetvařovat jako jiné herečky. Je krásná i když nechce!!! *3* *3* *3* *4*
  • Je supééééééééééééér. Mám ji ráda, protože se nemusí přetvařovat jako jiné herečky. Je krásná i když nechce!!! *3* *3* *3*
  • mno jakože zas až tak mocinky velka hééérečka neni.ALE DRŽIM JI PALEČKY. *3*
  • lin ma celkem talent aji je v poho na pokec vim to pac bydlim tri roky v new yorku a obcas jedu za otcem do cr.jezdim taky za tetkou do l.a.lidi ze showbysnysu sou celkem v pohode az na nektery vyjimky *5*
  • SOUNDTRACK

Plosim plosim.....nevite kdo zpívá pisničku, hraje ve filmu mezi nami děvčaty, když ten organizátor ukazuje Rianovi podpis od Tess/anny na zadku....a pak jak Tess/Anna přichází do toho baru kde pracuje Jake. Moccc plosim...v soundtracku totiž myslim neni.Dik moc
  • Lindsey

je super herečka a já jí mám moc ráda *3*
  • lindsay je naozaj kvalitna herecka, aj ked som ju najprv kusok odcudzovala za tie jej niektore fotky, ale uvedomila som si, ze to patri k showbyznisu, takze jej drzim palce nech sa v nom udrzi co najdlhsie....
  • ale ty úplně blonďatý vlawsy jí vůbec nesluší.Ale vůbec.Jinak je krásná!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit