Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bruce willis

Víte o tom že lindsay chodí s brucem!!!!!!
  • chvala

Cavte Cesi Lindsay je fakt super baba to vjem posudit aj ked som s nou videl len jeden film zatial{Mean Girls} a tam je fakt super. A ani nemusi mat make-up co sa o vela hereciek povedat neda. Ale aj vas Cechou mam rad lebo ste priatelskejsi ako my, protivny Slovaci :-} takze ahojte Cesi, ahoj Lindsay...
  • Adresa

Ahojky,nemáte někdo prosím adresu na Linsday?Je fajn a hlavně v filmu Můj auťák Brouk,co?Kdyžtak prosím pište na e-mail.Mocinky díky papap hezký den:)
  • super
  • Lindsay

Je to ta nejlepší herečka co kdy svět měl.Kdybych neviděla její filmy,tak bych o ní určitě věděla,protože začne být pořádně známá.Její cd si určitě koupím.Už se těším na její další filmy.V Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky je fakt boží.Učím se na kytaru a zpívám,ale určitě se jí nevyrovnám.
  • Stránky

Jestli patřite mezio fanoušky této mladé hvězdy nezapomente omrknout tyto http://lindsay-lohan.aktualne.cz
  • Já jsem Lindsaynou Fanynkou uz kdiz mi bylo 5 let.je proste uzasná.Mám vsechny její filmy co natocila.Nejlepsí film je Mezi námi devcaty.Tam má fakt hustý olecení.A její písnicky jsou nejlepsí co jsem kdy slisela." =
  • já ji totálně zbožňuju a nejvíc se mi líbilo Protivný Sprostý Holky!!!!!!!!!!
  • mam hrozne rada jeji filmy
  • prosím vas nema te někdo její cd moc bych si ho poslechla moje e-mail adresa je tam nahoře moc dík !! je fakt supr !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit