-
čauky ta Lindsay je¨prostě hezka a supr hodně ji obdivuju vždycky když se divam na naky film kde hraje ona tak se mi vždycky zvedne nálada a sebevědomí !! umně teda zabodovala !
-
Lindsay je nejlepší herečka a zpěvačka.Je hrubá!!!!!!!!!!
-
Lindsay Lohan
Chci napsat že neni jen super herečka ale i zpěvačka.Má teď tři super hity:Rumors,Over a First!Hrají je často na Vivě nebo MTV! -
Lin Lohan
Lindsay je na rozdil od Hilary Duff hezká a má velký talent.Hilary je jen cukrová panenka,která neumí hrát ani zpívat!!! -
-
Re: Lin Lohan
ANo!! -
-
Re: Re: Lin Lohan
souhlasim ze je lindsay mnohem hezci i umi mnohem lip zpivatz ale uznejte ze Hilary neni osklivá....chtela bych videt vas a pak neco rikejte....ale lindsay je nejlepsi to je pravda:)
-
-
-
Lin Lohan
Lindsay je proste ta nejuzasnejsi herecka a zpevacka na planete.Je moc pekná a toci skvelý filmy.Mam její CD SPEAK a je fakt bozí a nejvíc se tesim az vyjde DVD Muj auták brouk.Slysela jsem ze je nemocna tak ji preju aby se brzo uzdravila.Posilam pozdrav Lindsay.AHOJ -
Viděla jsem od ní všechny filmy co jdou v Havířově sehnat a musím uznat,že je vážně skvělá.Takovou jiskru nemá žádná herečka v jejím věku.Na její filmy se fakt můžu dívat pořát!Kde se na ni hrabou Olsenky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Hello,I´m very happpy
-
lindsay lohan
nemáte někdo náhodou její cd? jestli jo tak jaký je? -
Lindsay
Nevyte co je s Lindsou?? prej je zase nemocna???? Prosim napiste dik -
Lindsay
Lindsay je fakt super herecka!!!!