Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jita.18

Re: true

ouou ty jseš kráva...to věříš takovejm pitomostem jo???? *10* ...zabila bych ty lidi,co to o ní píšou!!!!!
  • jita.18

Re: ..

jo a to bys ešťe koukala,co o ní ty VOLOVÉpíšou jinde na netu!!! *9* FUJ kdo si to dovolil?
  • jita.18

Re: nová fotka

jasně...který pako tam tu fotku dalo? *13*
  • jita.18

Re: Re: 1

Jasně!!! taky souhlas! *3* ...mam jí moOOoOooOoOc ráda!!!§ *1*
  • hilaryduff1997

Re: Lindsay

sorry já to spletla mělo tobyt že je mi jí líto že musí jít do basy protože je to super herečka
  • hilaryduff1997

Lindsay

Chudák holka že musíJe mí jí líto protože je to super herečka jít do té basy *9*
  • strasny

mam strasne moc rada a jeji filmy ale co sem ted videla to uz docela prehnala.nocetla jsem to na jednom blogu tak si to prectete a uvidite sami .takze tu http://mixovyblogicek.blog.cz/0910/ z-lindsay-lodan-je-stara-prisera.
  • Re: Re: Re: Re: Re: nic nic

lindsay uplne zboznuju,je uplne nejlepsi *14* *14* *14* *14* *3* *3* *1* *1*
  • katuska162

Inzerát

Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3*
  • frasprinc

Film

Viděli jste film:jen trochu štěstí?Je dooobrej fakt nejlepší *14* *3* NEJNEJNEJ
  • mileyxd

DvD

dneska si du koupit nějaký její filmík :D *15* *15* *15* super :-D *14* *14* *8*
  • elisa156

Re: Re: Živá panenka

Třeba? *7*
  • lenickaaa

Re: Živá panenka

Tam není víc filmů ;)
  • lenickaaa

Re: 1

souhlasim :)
  • hh

Ahojky nejlepší blog o všem youg-stars.blog.cz ..!!!
  • 1

Filmy s ní miluju!Je to úžasná herečka!Všechny ty hnusy co se o ní píšou..jo možná byla feŤačka možná je lesba..ae nemění to nic na tom že je to skvělá herečka!♥♥ *5* *4* *14*
  • anda352

..

no jasně ona není lesba náhodou od někoho ty co to píšou jsou krávi a ani není fetačka jestli vám ona vadí tak jsem laskavě nepište *8*
  • willow

nová fotka

na té nové fotce je Alyssa Milano, ne Linds. *9* někdy mě až zaráží že někdo nepozná hvězdu, u níž ve fanklubu je .. *13*
  • megaaa

MEgA goOoD HoLkA *4*
  • Živá panenka

Ahojík ve filmografii vůbec není lindsayin film : Živá panenka.. ve terém hraje ještě malou holku, které oživne její panenka barbie.... *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit