-
Re: Re: Re: Re: vole
tak treba jestli mas neaky zvire *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: vole
tema?...tak nejaky nahod... *5* -
Re: Re: vole
ja nevim neaky tema -
Re: vole
a co by meli jako psat?? *9* -
vole
HELE LIDI PISTE SEM *13* *9* *8* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ??
co?? sem nejak mimo... *1* lady gaga?...pros to sem tahas? *1* *16* -
Re: Re: Re: Re: ??
jako lady gaga je upe supr kocccooo........vy si myslite ze je neaka kunda??tak se kouknete na miley cirus to teprve kundu uvidite.....lady gaga je pste nej zpevacka *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: odpoved
hodll drogy tam patří....ona neni jedina slavna hvezda co bere drogy...a myslm si ze to bude tou slavou...ame by tedda vadilo kdyby o me psali porad v casakach...atd -
Re: Re: Re: Re: odpoved
ja chapu ze si chce uzivat to ji nikdo nebere ale ONA BERE DROGY PIJE A NEAK MOC SE PREDVADI........ *5* *8* *3* *14* -
Re: Re: Re: odpoved
tak ale je to moje vec ne? *9*
krava?vís kolik jich takovych je??!!! *9* tak co?...beru to zlepší stránky *3* je mlada,krasna,slavna a bohata...tak si uživa... -
Re: Re: odpoved
no ja jen tak plotoze se mi nelibi jak se ji zastavas ona si vybrala ze bude krava a ne herecka -
Re: Re: lindsay
není??? *9* -
Re: odpoved
no jiste sem tady....proc? -
Re: lindsay
NECO TI REKNU ONA NENI SKVELA -
lindsay
lindsay je super, ale v posledním filmu co jsem od ní viděla byla moc dospělá a i divná *7* *13* *9* -
ja
Az se tady objevi nekdo s jmenem MISA KREJBICHOVA tak at mi napise dk., *16* *8* *16* *8* *15* *5* *4* *5* *13* *9* *9* *3* *14* *4* *10* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1* -
odpoved
Chodi sem jeste uzivatel ajulina..... -
Re: písnička
Ultimate *14* -
písnička
ahoj ,jak se pls menuje ta písnička z mezi námi děvčaty??? dík *3* -
Re: Re: tenistka monika tůmová..
už tady má i profil:
http://www.osobnosti.cz/mo nika-tumova.php