Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: new song

Už jsem ho přidala na karaoketexty.cz ;)) *14* *1*
  • anka6959

new song

Lindsay má novej song Stuck je fakt hezkej *14* *14* *14*
  • matthew.k

lindsay

prosim vás nevíte nikdo kde bych mohl sehnat schéma na nokii 6300 Lindsay lohan jestli jo pls napiště diky *4*
  • Lži a pomluvy

Kdyby vy zabedněnci jste uměli alespoň krapet anglicky a neposlouchali názory malých růžově oblíkaných holčiček , které si hrajou na dospělé tak by jste věděli , že Lindsay už nějakej ten rok drogy nebere. Pak si také nebarví hlavu , všechno jsou jen paruky.
    Tady máte video a nějak si ho přeložte ;)

http://www.funnyordie.com/vid eos/0d646e2edb/lindsay-lohan-s-ehar mony-profile?rel=player
  • Re: Re: lindsay lindsay

ty si úúúúúúúúúúúúúúúúú
  • Re: lindsay lindsay

Lindsay je prostě rebelka jak má být. Ano , je fakt , že drogy nejsou to pravé ořechové , ale to je jediná chyba v jejím rebelském životě jak se sluší a patří. To že se fotí bez svršku a nebo úplně nahá? Já nevim tedy , co jsem slyšel 85% lidí se to líbí. Zbytek , kteřím se to nelíbí , jsou malé holky , které ještě neměli v ruce občanku a pak zakomplexovaní důchodci , zvyklí na dementní komunistický režim. Ještě nějaký hloupý dotaz ?!
  • hmmmmmmmmmmm

koukám že lin se zase za tento měsíc zhoršila.
  • sarda

Linsday Lohan

jo,je fkt že a tky Lin nemusim,hodne se mi libila v dost filmech,ale todle uz prehani. Je lesba a mela holku ale rozesla se s ni a od te doby pry ji to tk zlomilo ze zije jen z coly. Nevim,co je na tom pravdy kazdopadne pravda je,ze je u drog a ze se z nich jen tak lehce nedostane. *13* A kdyby ji na jejích fanouscich zalezelo,todle by FAKT nedelala!!!!! *9* . popravde je mi ji lito,ale co nadelam... Jinak fajnova zpevacka *3* . Fakt se moc omlouvam fanouskum,bohuzel pravda je krutaaa... Je mi lito *9* *9*
  • Změnila se ...

Mě se taky dřív líbila mnohem víc, jako né že bych jí nemusela ale prostě mi příde že je z ní drogová královna, všude se o ní píše jako o průšvihářce že bude zase v base a podobný věci nic jinýho se o ní nikdo nedočte než to jak zase jede ve fetu atd. Je mi jí líto že takhle skončila. Protože si myslim že z tutoho se jen tak holka nevyhrabe.Každej ví jaký je tohle svinstvo.Musela by se hodně snažit. *7*
  • lindsay lindsay

hele,
    me se lin. hodne libila a mela sem ji rada mocinky ale uprime na nektarych tech fotkach vypada jako devka ( vim ze je modelka a ze se treba musi fotit bez vrsku ale ze ji nekdo foti jak se .... se svojim pritelem tak to je trochu moc)me se jeji filmy hodne libi nejvice sprosty hnusny holky, dvojčata nebo zpověd královny střední školy ale ... je mi ji liti jak si kazi zivot myslim tim fetováni a buhvi co jeste kdyz je naprana myslim ze ospravdu ceho je moc toho je prilis
    *13* jj tak to je (vazi min nez ja v 11)je to docela hnu ale jinak proti nic fak nechci mit a co deal moje strarost neni a nechci urazit fanoušky lindsay *4* jenze ja vazne newm proc to vse dela asi se zblaznila z te slavy no nic ja du *7*
  • Re: Re: Re: Re: Lindsay

najsem si jistá ale ...drogy???
  • matthew.k

Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay

no to jo no ale na twitteru je i to ověřování a co sem si našel tak ta je ověřená už ji delší dobu sleduju a mohla by to bejt ona podle toho co píše *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay

No na Twitteru nemáš nikdy jistotu, že je to ten pravý člověk, ale většinou mají ti lidé tolik slušnosti, že do kolonky kde píšou o sobě napíšou, že nejsou ta a ta celebrita
  • matthew.k

Re: Re: Re: Re: Lindsay

čet sem tak všude možně že lindsay je na nijaké stránce která se menuje Twitter že si tam prej s jejím otcem nadávali a tak no a tak sem se tam přihlásil našel sem si lindsay lohan no a jejich tam docela hodně myslíte že je možné že tam nikde je opravdu lindsay lohan nemáte stim náhodou nikdo zkušenosti? diky za odpoved *3*
  • vashley

Lindsay

Lindsay je skvělá herečka,patří mezi mé oblíbené ale zahrává si se životem a to se mi nelíbí *13* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Lindsay

co toje ale chudák upřímě a kvůli čemu zhubla *7*
  • ajulina

Re: Re: Lindsay

nekde sem cetla ze kolem 45 kil by mela mít...
  • Re: Lindsay

to má s těch drog a kolik váží *7*(cca)
  • matthew.k

Lindsay

no jo sem čet ze z Lindsay je to špatný prej nejí je zase hodně hubená ach jo Lindsay,Lindsay
  • tomas.lajza

Nový blog

blog je: http://lovelindsaylohan.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit