-
Nový blog
Ahoj máme nový blog o Lindsay který se budeme snažit aktualizovat. Určitě se podívejte. Jo a slyšeli jste už nový song Lindsay "Stuck"? Pokud ne najdete ho pod záhlavým na našel blogu. Je úžasný!!!!! ♥ *14* *14* -
ehmehm
ajulino ty sem už nechodíš *7* -
Re: Re: Re: Re: nic
mě je to uplně jedno klidně někoho uraž ani nevíš kam chodim a to s lin.je pravda za to sem omliuvat nebudu *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: Re: Re: nic
no svuj nazor si klidne napis v tom ti nebranim ae nemusis hned vulgarne ji nadavat?? *8* taky ti snad nekoho urazim? -
Re: Re: Re: Re: LP
Škoda -
Re: Re: Re: LP
ne. -
Re: Re: LP
A vydáva nebo ne? diky -
Lindsay
Jo, Lindsay mam docela ráda a filmy ve kterejch hraje se mi taky docela líběj *1* -
Re: Re: nic
no aspon ze ses ozvala a nevim ploc vyhrozujez ty máš lin.ráda já ne tak nevim co resis tahle diskuze je pro vsechny ne. -
Re: nic
klidek!zadny nadavky!jinak o budu mazat! *16* -
Re: LP
já to vímmmm -
LP
ahoj nevíte jestli Lindsay vydává nebo vydala LP desky diky za odpoved -
nic
píše sem ještě někdo co ty ajulino ty seš takovej nadšenec do lindsay(do krávy) -
Re: Re: Re: Re: celebrita
jaká holka se ti v tom filmu líbila *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: odpoved
Jako já nechápu co tady řešíte..Se amylete...Je dobrá herečka?? JE....A jako její osobní život nám může všem být u prdele... Vám by se aky nelíbilo dyby o vás celej svět psal atd....To je jenom její věc.. *8* *8* -
Re: Re: Re: celebrita
joo dobry film *3* -
Re: Re: celebrita
nojo v protivný sprostý holky že jo -
Re: celebrita
ona hrala i s Lindsay *5* -
celebrita
pro ajulinu.....já mám ráda dicela filmy od lindsay ale jinak mám ráda amandu seifred tu co hrála v mamma mia sofi -
Re: Re: Re: Re: Re: vole
no jako nepatri to sem ae nemam...tada mame dva hafany ae nejsou moje... *1*
rekni mi koho mas rada?...jako celebritu?