Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomas.lajza

Nový blog

Ahoj máme nový blog o Lindsay který se budeme snažit aktualizovat. Určitě se podívejte. Jo a slyšeli jste už nový song Lindsay "Stuck"? Pokud ne najdete ho pod záhlavým na našel blogu. Je úžasný!!!!! ♥ *14* *14*
  • ehmehm

ajulino ty sem už nechodíš *7*
  • Re: Re: Re: Re: nic

mě je to uplně jedno klidně někoho uraž ani nevíš kam chodim a to s lin.je pravda za to sem omliuvat nebudu *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • ajulina

Re: Re: Re: nic

no svuj nazor si klidne napis v tom ti nebranim ae nemusis hned vulgarne ji nadavat?? *8* taky ti snad nekoho urazim?
  • matthew.k

Re: Re: Re: Re: LP

Škoda
  • Re: Re: Re: LP

ne.
  • matthew.k

Re: Re: LP

A vydáva nebo ne? diky
  • weuu

Lindsay

Jo, Lindsay mam docela ráda a filmy ve kterejch hraje se mi taky docela líběj *1*
  • Re: Re: nic

no aspon ze ses ozvala a nevim ploc vyhrozujez ty máš lin.ráda já ne tak nevim co resis tahle diskuze je pro vsechny ne.
  • ajulina

Re: nic

klidek!zadny nadavky!jinak o budu mazat! *16*
  • Re: LP

já to vímmmm
  • matthew.k

LP

ahoj nevíte jestli Lindsay vydává nebo vydala LP desky diky za odpoved
  • nic

píše sem ještě někdo co ty ajulino ty seš takovej nadšenec do lindsay(do krávy)
  • Re: Re: Re: Re: celebrita

jaká holka se ti v tom filmu líbila *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: odpoved

Jako já nechápu co tady řešíte..Se amylete...Je dobrá herečka?? JE....A jako její osobní život nám může všem být u prdele... Vám by se aky nelíbilo dyby o vás celej svět psal atd....To je jenom její věc.. *8* *8*
  • ajulina

Re: Re: Re: celebrita

joo dobry film *3*
  • Re: Re: celebrita

nojo v protivný sprostý holky že jo
  • ajulina

Re: celebrita

ona hrala i s Lindsay *5*
  • celebrita

pro ajulinu.....já mám ráda dicela filmy od lindsay ale jinak mám ráda amandu seifred tu co hrála v mamma mia sofi
  • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: vole

no jako nepatri to sem ae nemam...tada mame dva hafany ae nejsou moje... *1*
    rekni mi koho mas rada?...jako celebritu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit