Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sarda

Re: Re: Re: Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

uvidíme...
  • matthew.k

Re: Re: Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

no mozny to je kazdopadne byla na tom hodně špatně a já si myslím že už je to ted lepší a že se snaží stím něco dělat tak uvidíme jak to dopadne
  • sarda

Re: Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

no jo fajn, mozna mas z poloviny pravdu, ale každopádně z té druhé je to tak, že kdyby jí záleželo, nenechala by to zajít tak daleko... Kolik fanoušků jí kvůli tomu opustilo? Já is myslím, že hodně!
  • hancinkabuffynka

dobrá... ?

Jo já tuhle herečku mám mocinky ráda je to dobrá herečka *3* mám ráda filmi ve kterých hraje *15* *14* *14* !!!
  • duffik

...

Lidi ona je hezka ale jak ma moooooooc penez tak pak nevi co ma s tim delat a ja bych rekla ze si to zaslouzi
  • matthew.k

Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

No hele neřikám že si za to nemůže sama ale na fanoušcích jí určitě záleží všichni tady píšou jenom co vý ztěch hovádskejch časopisů jako jsou Blesk,Aha atd. ale nikdo nečte ty americký časopisi kde se píše aspon trochu pravda a taky to Lindsay sama řiká že na fanoušcích jí záleží
  • sarda

Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

lidi, nemáte ji proč litovat... Myslíte, že kdyby jí záleželo na fanoušcích, dělala by tohle? Je už tak pomatená z toho všeho, že asi neví co dělá... Anebo je tak blbá, že to ví... Jiný vysvětlení nemám...
  • Blog

www.linlohan-4ever.blog.cz
  • anulka123

...........

Jéé Lindsay...tak to je váážnš chuudinka..ale může si za to sama..má úžasný talent na herectví..a ona ho takhle zahazuuje..měla by se vzchopit dokud je ččas..máá na to..to dokáázat...a ukázat všem že není jen průůůšviháářkka..:)
  • ......

Fandím ji. Je to super herečka, ale s alkoholem brzo klesne na nejnižší stupínek, sklamala mě. Je to prostě chudák děvčě. *9*
  • BLBÁ

PODLE MĚ JE TEĎKA TROCHU ŠÍLENÁ.ŠLA DO VĚZENÍ A TO VĚDOMÁ SI TOHO,ŽE SPÁCHALA ZLOČIN.
  • p.petulkaa33

jojo

Tedkons půjde do vezení kvůli pití
  • vananneh

.

může si za to že je ve vězení sama! ty filmy s ní sou hezký ale kvůli tomu pití atd. jí akorát nesnášim protože se mi znechutila ..
  • matthew.k

přenos

jinak zkouším celý přenos nahrát na video kameru myslím že to bude ale na prd ale skusim to kdyby to šlo dám to na youtube nebo to tam dá třeba nikdo jiný
  • matthew.k

vězení

dne jde Lindsay do vězení sledujte přímí přenos Lindsay lohan jde do vězení http://www.tmz.com/2010/07/19/lives tream-lindsay-lohan-jail-court-surr enders/ sice v angličtine ale mě to nevadí
  • matthew.k

Re: OK ''

jj ale kdo to byl co tady nadával co si jako o sobě vůbec myslel/a takový lidi nesnášim *10* *10*
  • trisedmy

OK ''

Aha tak to je dobře sorry '!!
    Jsi fanda Lindsy jsi muj kamos *3* *3* *3*
  • sarda

Re: Změnila se ...

něco by z ní určo bylo, to nepopírám, rozhodně ano, ale teď.... *9*
  • Skvělá zprava

a navic bude mit jako celebrita celu jen pro sebe a vyhody takze ji nikdo pres hubu neda !! *16* *16* *16*
    a za slusny chovani tam bude jen mesic a pul !! *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • bee

chudaak holka! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší