-
Prostě prachy
Za to můžou prachy, prachy, neví co s tím mají dělat, tak prostě chlast, drogy. Ten kdo je normální, žije od výplaty k výplatě, tak na drogy nemá ani pomyšlení!!!!!!!!!!!! -
mmm.....
piper002 máš pravdu me je Lindsay také mocinecky lito. -
Re: ...
tak a tady to máte, hezky řečeno *4* -
...
nechápu ty z vás, kteří nemáte nic lepšího na práci, než tady na někoho plivat špínu! jaký život to žijete?nikdy jsem nechápala proč s tím někdo ztrácí čas, a že to někoho vůbec baví.co z toho máte? Upřímně měli byste se zamyslet, můžete svůj čas využít i lépe, například zajímat se o někoho, koho máte opravdu rádi a neponižovat jiné.Lindsay je prostě jenom člověk, já ji mám ráda a je mi líto, že dopadla špatně, ale každý dělá chyby, neumíte si vlbec představit, jaký život to musí být, neustále pod dohledem médií.Budte rádi že vy vedete jakžtakž normální život... -
Re: Lindsay je nejj
no já sice lindsay rada nemám ale schodneme se na tom že hraje v dobrých filmech a je dobrá herečka *3* -
Lindsay je nejj
náhodou Lindsay je skvělá...je to její život,ale je blbý,že si ho takhle kazí..ale její role sou úžasný...hraje ve skvělejch filmech... *14* -
Re: Re: Re: :*
jj jeden je i na osobkách aliana lohan. -
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN
jj hlavně ty drogy -
Re: Lindsay je nejlepsi
ano to je presne tak ma super filmy ale o tom alkoholu sem teda nevedel ale co je to jeji život ale je škoda že takhle mlada a pěkna slečna si takhle zahrava ze životem -
Re: Re: Re: Lindsay je nejlepsi
konečně -
Re: LINDSEJ
mě je zní na bltí -
Re: Skvělá herečka
Bože Lidsany Lohan Je kráva která to nemá v hlavě v pořádku nesnáším její filmy a to že fetuje je to megera mohla by se kamarádis Paris Hlton ony by se věčně potkávaly v base -
Re: Re: :*
dííííík :* *14* -
no tak to je dobre -
zapomněl jsem napsat že to je 100 DEN -
Re: Re: Lindsay je nejlepsi
No hele pozor tady píšeš že ti je jedno že fetuje ale POZOR dneska,nebo včera to bylo 100 kdy je Lindsay střízlivá a její rodina a přátelé tvrdí také že Lindsay dělá obrovské pokroky *3* *14* *14* *14* -
Re: :*
má 3 *4* -
:*
Má Lindsay Sourozence ?????????? :) -
Re: Ach jo...
Ona to normálně dělá schválně, ty průšvihy si normální co ty víš??? *7* -
Re: Re: Re: Re: Parádička..
vám se líbí jak si ničí život?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*