Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Lindsay je nejlepsi

mám lyndsay lohan ráda ale nic proti hilary duff je o moc lepší!! *1* *1*
  • Lindsay je nejlepsi

Lindsay na vzdory vsemu mi pripada super je mi jednote ze fetuje nebo moc pije ja si myslim ze se z toho dostane ze si to casem uvedomi verim ji presto vsechno ale ma super filmy!! Ja ji mam rada takova jaka je me to nevadi *4* *4* *4* *4*
  • ericka4

film

jeste vam ve filmografii chybi sefe jsem v tom.. *13*
  • Omg

Hmmm Lindsay Sice dělá hovadiny ale je skvělá je to moje nej nej nej herecka!Mám ji rada!!! *14* *14* *4*
  • Re: Re: OMG

omg dyt fetuje a chlasta....ale herecka je dobra
  • matthew.k

Re: OMG

nn zase výmysl ona šla ven normálně na kouci a taky protože usoudila než bejt ve vězení to je proní lepší jít zpítky do rehab. a taky tam šla tak uvidíme
  • sarda

OMG

Lidi, to co tady čtu, je pravda? Takže ona se z vězení UPLATILA???:-O
  • Re: Re: P.Č.

Kazdej si muze obdivovat koho chce i kdyby mela sifilis tobe to muze bejt jedno a ten kdo ji ma rad tak ji rat mit bude nejdrif dokaz to co ona a pak tu machruj:)
  • Re: .

AAAA zmisss kdo te tu chce!!chcipni na mor!!!pro taky lidi jako ses ty to tu neni;-)tak vypadni
  • Re: NO COMENT DĚVČATA

Hlavne ze tady je nekdo inteligent:D
  • Re: ..

Nikdo ji nenadava ja ji mam rada je to rpo me originalni clovek ma neco do sebe a lezba je!!ale kdo neska neni je to clovek jako clovek taky veci ubec neresim u ni je videt ze ma neco do sebe a ze je original a ze dela kraviny a td..to je rposte amerika!!a tu ja miluju!! *14*
  • Re: Re: Re: Parádička..

*14* *14*
  • matthew.k

Re: Re: Parádička..

přesně je úžasná
    *14* *14* *14*
  • Re: Parádička..

jj, mas pravdu *4* ..je úžasná a nádherná... *14* ..taky ji mam strasne moc ráda *14*
  • boylerka

Parádička..

Lidi já být na jejím místě tak sem tak kde je ona! :D Jsem zvědavá kdo z Vás ne?? :) *5* ke všemu je nádherná! a na buchty?!? jo vážení já ji mám moc ráda *14* *14*
  • sarda

Re: Re: Re: Re: Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

p.petulkaa33 jo, díky :) mathew.k jistě, máš pravdu, nemůžeme nic říkat, pokud ji neznáme osobně. Ale tohle je prostě můj názor ;)
  • Ach jo...

Vy lidi jste tak naivní. Ona to normálně dělá schválně, ty průšvihy. Samozřejmě že je těžký, se z toho všeho dostat. A ona měla ještě k tomu dost hrozný dětství, ale je slavná, tak dělá skandály, to je tipický... Myslím, že když si někdo myslí, že bez těch průšvihů by se o nich nepsalo, tak jsou hlopý... *5* *5* *3* *4* *14* *14*
  • matthew.k

Re: Re: Re: Re: Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

Tohle je možná pravda já nevím prostě nevím a myslím že nikdo kdo jí nezná jí nemá právo soudit lidi kolikrát už to opakuji nemůžete se řídít podle časopisů typů blesk atd. nikdo znás ji nemůže soudit protože jí nikdo neznáme osobně
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

POSTŘECH.
  • p.petulkaa33

Re: Re: Re: Re: Nelitujte lidí, co si to nezaslouží!

Já sem ji mela ráda ale tedka už moc ne ani nwm proc nejspís jak sla do toho vezeni a kdyz sla z too vezení pryc tak jeste k tomu vydelala .... já si myslim že sarda má pravdu a momentálne jí na fanouškách nezáleží a hlavně českých....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší