-
maš pravdu je to šílení znaš film sprastý protivný holky tam hraje
-
Víš co já bych chtěla vidět tebe obklopenou haldou novinářů na každém rohu!!! Jako pochybuju že spousta z vás si tady umí představit její situaci protože se vsadím že to nemá vůbec lehký...A to že tady začne někdo předhazovat tyhle kecy je fakt hrozný...Jako ty tady mluvíš o někom koho vlastně vůbec neznáš a ten kdo je její fanoušek nebo zná její písničky třeba...Ví že je to prostě o něčem jiném...Je to o tom pocitu co v tobě zanechá ale pocity ti asi nic neříkají co :/...
-
monika25:
Uplně s tebou souhlasim ale strašně bych si přála aby přestala protože je pro mě a spoustu dalších lidí hrozné ji takhle vidět že to začíná vzdávat...Ale myslím že už jí to samo začíná docházet že by měla přestat :) Doufám že se z toho dostane protože by mě to hrozně moc mrzelo kdyby to vzdala *13* -
Ty její skandály už jsou vážně trapný, měla by se probrat.....kéž by se dala do kupy.
-
představ si že jo ty chytrolíne
-
máš recht mařenko :-)))))tak to prostě je !!!!!!
-
Škoda že je Lindsay taková "skandálistka" jelikož je moc talentovaná a krásná doufám že se dá dohromady a že dostane rozum. *3* *3*
-
Agata hanychová se piše s tvrdým y. *13* *12* *12*
-
Prosimtě, co tu plácáš!!!Ty jsi úplně bezchybnej člověk a nikdy jsi nezakopla nikdy nikoho nerozzlobila a nikdy neprovedla žádnou blbost! Tohleto není možný Lindsay je člověk! Ne zpívací a hereckej robot! A i kdyby, robot se taky někdy porouchá!
-
já na ní ty skandály žeru je něco jako Agáta Hanichová
prostě nemůže za to že na ní za každím rohem číhají Papparazziové a ekají až se ji stane něaká ta trapná chvilka *5* -
Je to strašná osoba! Ano, možná v některých filmech dobrá, ale jinak? Nenese na svou osobu dobrou pověst a může si za to jen ONA sama! Kdyby se takovéhle skandáli týkali "obyčejného smrtelníka tak by jste ho tady ukamenovali, ale protože se mluví o Lohan tak je to strašná chudinka, která za nic nemůže! Né za vším hledej média! Jak si život zařídí takový ho má! Je plno herců nebo zpěvaček, kteří jsou populární a přesto bez sebevětších skandálů! Přesně jak tady někdo psal. S penězma neví coby! Ale peníze nejsou vše!
-
Re: ...
Jojo, to musím oznámkovat za 1. :-) -
:-)
Všechno nejlepší k narozeninám...........Happy Birthday, Lindsay -
=)
Všechno nej =) -
vše nej!
KWÁSNÝ NAROZKY UŽIJ SI JE,ALE MOHLA BY JSI PŘESTAT S TĚMI SKANDÁLY :) -
Re: lindsay
to byla otázka? pokud ano tak už hodně dlouho má barvu blond, viz nejnovější fotografie http://lindsaylohansource.com/galle ry/displayimage.php?pos=-110170 -
lindsay
Jé jí mám ráda,ale ty průšvihy holka si to zavařila,ale je mi ji líto je super herečka.a jen tak nevíte jakou má teďka barvu vlasů -
Re: Re: Lindsay je nejlepsi
no já bych řekla že má sprostý fotky a neví nikdo jestli je ještě v léčebně??? *7* -
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Demi nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
Je skvělá herečka
Lindsay je skvělá herečka a je i krásná.Že teď fetuje a pije je normální.Každý si to jednou zkusí,někdo u pití zůstane,ale u drog nikdo nezůstane.Já chápu proč to dělá,má psychický trable.Kamarádi se na ní vyprdnou,média o ní říkaj že je děvka nebo chlap a ne nemůže si najít přítele.Ale přeju jí hodně štěstí *1*