-
What?
No, And Dont like Bridget I hate you *3* *3* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3* -
Slečna Lohan
Lindsay se mi líbila,ale to už je minulost,pije alkohol,fetuje,spí s ženskejma.Je jako Britney Spears-hloupá pubertačka.Doufám,že se polepší. -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
Lindsay je super
Lindsay je uplne bozi a nechapu ty lidi co tady pisou o ni jaka je to kurva , asi nemaji vkus , je mi jich lito *15* jinak si myslim ze ty filmy (mezi nami děvčaty , protivný sprostý holky, královna střední skoly) jsou totoalbe bozi , to je vse a paaa *14* -
Re: Re: Prej
jo a kdo dneska neni ty si asi taky tak nesil je to snad jeji vec s kym spi a jaka je a nikdo ji nema co vycitat jen kvuli tomu ze je slavna na ni kazdy ukazuje prstem -
Re: Re: Re: uboha fetačka a alkoholik
správně honzo mas pravdu a navic by potrebovala oporu ona nema proč byt v pohode prý nemá ani jednoho cloveka ktery je s ni vsichni chteji jen penize je na tom stejne jako jeji idol z filmu zpověd krásky strední skoly -
Re: Feťák
mozna není nejlepsi ale dobre hraje i zpiva ale ti co tomu nerozumi umi jen nadavat -
Re: Re: PRIDAVAJTE FOTKY
to že fetuje neznamena ze není dobrá herečka mozna ji stoupla trochu slava do hlavy ale treba se da jeste lecos napravit znam spoustu lidi kteri fetovali a nechali toho -
Re: Anne
sice je na tom blbě ale musiš uznat ze hraje super -
Re: Prej
Vždyt je to děvka!...nic jinýho od ní nejde čekat -
Prej
Lindsay ma doma velkou sbirku vibratoru a ruznych sexualnich pomucek. -
Re: lidsay
co to meles ty demente -
fg
taky potobe hodim cihlu ty zmrde *16* *16* -
das
vy hloupi mamrdi ona je dobra tak drzte hubu * *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Kravizna
Nejradši bych jí rozbil cihlou hubu *16* *16* *16* *16* -
Re: lidsay
Nahodou je dost hezka,asi budes hnusna ty a sere te to. *9* -
Re: Re: uboha fetačka a alkoholik
Ja bych rekla ze ji akorat zavidis.Lindsay je naprosto super *1* -
Re: gooood!!!
Ano super že je tam len treba na nu klikať aby sa dostala aj vyššie :)
*14* -
Anne
Se vam furt libi?S alkoholem a fetem vubec neprestava.Uz nebudu obdivovat takovou...musim rict KRAVU!Sorry ale to fakt ne....