-
Lindsay
achooojky...ja doufam,ze se z toho dostane...protoze by to byla skoda....kdyby nee -
I lov you
dostane se z toho *5* -
Lindsay
Vsimli ste si jak Lindsay ma vrascitou plet...?Vypada ted hrozne,ma to z toho chlastu a fetu chudak. *9* -
Re: Boží
Toť věc názoru - pro mě má zpěv průměrný (její hlas není ničím vyjímečný - neurazí ani nenadchne) a co se týče herectví - nic moc, ale věřme tomu, že zatím nedostala tu pravou roli. -
Re: Re: Re: L.L
Drbům? Drb si představuju poněkud jinak... copak to že ji zadržela policie opilou a s drogami u sebe je drb? To, že ji kdosi natočil jak si někde v klubu píchá fet je drb? To že byla chvíli v léčebně, ale nevydržela tam je taky jen drb? A ty fotky... hnus - holka má problém a už by jí to měl někdo říct. -
Weby
Já znám dva skvělý weby o lindsay v čr:
lindsay-lohan.wz.cz (ale zrušenej)
linds-rock.net (fakt bomba!!!)najdu tam dycky všechno -
Re: Lin Lohan
ANo!! -
Re: Re: L.L
Každý má jiný názor *3* a je taky otázka jestli každý věří některým drbům *3* -
Boží
Lindsay je moc skvělá!Krásné zpívá a bezvadně hraje!!!Prostě jedna z nejlepších! *3* -
Re: Good!!! !! !
Já viděla fotky na kterých vypadala jako slečna z perlovky -
Re:
Krásu ji už dávno vzaly drogy a filmy ve kterých hraje sou většinou povrchní, naivní a bezduché -
Re: Re: L.L
jj,mate pravdu.Byla to nadejna herecka(ale ne zpevacka:D).Jde to z ni z kopce... -
Re: i love lindsay
Nádherná? Jooo postavičku mááá super - ono fet je hajz, ale jako dieta velmi účinný -
Re: LINDSAY JE NEJ!!!!
Pijee... a fetujeeeee -
Re: Re: lindsay lohan
A co že je na ní tak super? -
Re: L.L
Souhlasím - momentálně je to tak maximálně feťácká princezna večírků - Hrůza co dokáže slávala udělat s člověkem který na to není přpravený. Je mi jí dost líto, ale víc líto je mi těch, kteří ji obdivují - Ono totiž teď na ní není nic k obdivování. Nechápu jak teď může být někomu vzorem -
Re: Re: Happy Birthday!!!
Jen aby se dožila těch 22 *9* -
Re: jhgjhxjxhj
Jo tenkrát to byla ještě byla nevinná a nadějná hvězda.... kde sou ty časy -
L.L
Dřív se mi líbila,ale ted je z ní feťačka a chrápe s každym...Alkohol a drogy se podepsaly na jejím vzhledu. -
Re: Re: Stránka o Lindsay
Nie nie je.