-
Re: Stránka o Lindsay
*4* zjma me jestli je lindsey lohan vdana prosim odepiste -
Re: Stránka o Lindsay
*15* neke -
I lov you
lindy
se mi libi *14* -
Stránka o Lindsay
Mám stránku o Lindsay. Budem rada, ak ju omrknete. www.lindsaylohan-web.blog.cz -
Re: Happy Birthday!!!
ty jo uz 21:-o...t tak letí ten čas....ona je super..:) -
Happy Birthday!!!
Dne smá Lindsay narodeniny!!!
Krásnych 21 rokov, všetko naaaj
Cmuk *14* *14* *14* -
jhgjhxjxhj
Lindsay Lohan je úplně supr ve filmu past na rodiče *14* -
LINDSAY LOHAN
Lindsay je proste nejlepší!!!!!!!! *3* *1* *15* -
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
Ramazzotti is the best !!!
Plně souhlasím Eros je prostě velký Capo Mafioso !!! -
miláček!!!!!!!
proste milaček nejvetsi nadherna *14* mean
girls suuuper filmík všechny sou totiž superr!!!!!!!!!!!!!! *4* proste andel!! -
Ramazzotti je extratřída!!!
Lindsay je takovej nudnej pruměr na Erose zatím nedozrála!!! -
Re: lindsay lohan
jj lINDSAY JE TA NEJLEPSI STAR NA SVETE VSECNY JEJI FILMY A PISNICKY JSOU ZUZO JE TO MUJ NEJVETSI IDOL. *14* -
Re: Re: Lindsey!!!!!!!!
jj ja mam zpoved kralovny stredni skoly je upe hezkej filmiiiiik
*14* -
Re: pipka
a co ty ???? ty ses snad nejaka modelka to tezko *5* jenom ji zavidis krasu tak radsi zalez nekam do kouta a neozivej se pipino *16* -
lindsay lohan
lindsay je proste nejlepsi *14*
ty obrazky no ty jsou bozi *14*
no ale ty pisnicky co pisnicky ale ta jedna ta je upe zuzo a jmenuje se that girl *3* a byla ve filmu mean girls ktere jsou goood proste vsecko co lindsay je nejlepsi *5* a co lidi libi se taky ten film a pisnicka nekomu ???? joooo ??? jestli jj tak to je upe dobry ze jo
klidne pisnete klara.14 -
LINDSAY
Lindsay je fakt super *4* -
LINDSAY JE NEJ!!!!
Lindsay je prostě nejlepší, super maximálně užasná! je fakt jenom škoda že pije mno.... ale jinak je fakt SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!! !!! *3* *14* *15* -
L:L:
Lindsay je skvělá herečka,jen poslední dobou jí sláva nějak přerůstá přes hlavu... *5* -
Re: Good!!! !! !
SEXI není správně*5*!!!!!!!píše se SEXY!!!!!!!!! *16*