Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i love lindsay

Lindsay je úpa super...nevim proč ale je nádherná *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: i love lindsay

Nádherná? Jooo postavičku mááá super - ono fet je hajz, ale jako dieta velmi účinný
  • elapacherova
    Škoda že je Lindsay taková "skandálistka" jelikož je moc talentovaná a krásná doufám že se dá dohromady a že dostane rozum. *3* *3*
  • lindsay

ja mam uplně nejrači te film vlastní pravidla on je nejlepši :D *14* *14* *14* *1* *1* *3* *3* *5* koukněte se na něj
    • -veve-

Re: lindsay

Mno to joo:))Úplně nejlepší *14*
  • vole

HELE LIDI PISTE SEM *13* *9* *8* *15*
    • ajulina

Re: vole

a co by meli jako psat?? *9*
      • Re: Re: vole

ja nevim neaky tema
        • ajulina

Re: Re: Re: vole

tema?...tak nejaky nahod... *5*
          • Re: Re: Re: Re: vole

tak treba jestli mas neaky zvire *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: vole

no jako nepatri to sem ae nemam...tada mame dva hafany ae nejsou moje... *1*
              rekni mi koho mas rada?...jako celebritu?
  • Slečna Lohan

Lindsay se mi líbila,ale to už je minulost,pije alkohol,fetuje,spí s ženskejma.Je jako Britney Spears-hloupá pubertačka.Doufám,že se polepší.
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • matthew.k

Lindsay

no jo sem čet ze z Lindsay je to špatný prej nejí je zase hodně hubená ach jo Lindsay,Lindsay
    • Re: Lindsay

to má s těch drog a kolik váží *7*(cca)
      • ajulina

Re: Re: Lindsay

nekde sem cetla ze kolem 45 kil by mela mít...
        • Re: Re: Re: Lindsay

co toje ale chudák upřímě a kvůli čemu zhubla *7*
          • Re: Re: Re: Re: Lindsay

najsem si jistá ale ...drogy???
          • matthew.k

Re: Re: Re: Re: Lindsay

čet sem tak všude možně že lindsay je na nijaké stránce která se menuje Twitter že si tam prej s jejím otcem nadávali a tak no a tak sem se tam přihlásil našel sem si lindsay lohan no a jejich tam docela hodně myslíte že je možné že tam nikde je opravdu lindsay lohan nemáte stim náhodou nikdo zkušenosti? diky za odpoved *3*
            • matthew.k

Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay

no to jo no ale na twitteru je i to ověřování a co sem si našel tak ta je ověřená už ji delší dobu sleduju a mohla by to bejt ona podle toho co píše *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay

No na Twitteru nemáš nikdy jistotu, že je to ten pravý člověk, ale většinou mají ti lidé tolik slušnosti, že do kolonky kde píšou o sobě napíšou, že nejsou ta a ta celebrita
  • Lži a pomluvy

Kdyby vy zabedněnci jste uměli alespoň krapet anglicky a neposlouchali názory malých růžově oblíkaných holčiček , které si hrajou na dospělé tak by jste věděli , že Lindsay už nějakej ten rok drogy nebere. Pak si také nebarví hlavu , všechno jsou jen paruky.
    Tady máte video a nějak si ho přeložte ;)

http://www.funnyordie.com/vid eos/0d646e2edb/lindsay-lohan-s-ehar mony-profile?rel=player
  • Ahojky,nemá někdo CD Lyndsay Lohan??jestli jo,tak prosím odepište na e-mail:slunicko.m.a.j.i.k@seznam.cz
  • Když se mi vybaví jméno ,,Lindsay Lohan" kdysi bych si řekla skvělá, úžasná herečka ale dneska......Je mi jí moc líto že se dala na drogy a tak se zkazila *9* *13* škoda no byla to výtčná herečka *3* *7* *9* *13*
    • Je to jej chiba ze je závislá
    • Pardon za chybu
      - VÝTEČNÁ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit