-
i love lindsay
Lindsay je úpa super...nevim proč ale je nádherná *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: i love lindsay
Nádherná? Jooo postavičku mááá super - ono fet je hajz, ale jako dieta velmi účinný
-
-
Škoda že je Lindsay taková "skandálistka" jelikož je moc talentovaná a krásná doufám že se dá dohromady a že dostane rozum. *3* *3*
-
lindsay
ja mam uplně nejrači te film vlastní pravidla on je nejlepši :D *14* *14* *14* *1* *1* *3* *3* *5* koukněte se na něj -
-
Re: lindsay
Mno to joo:))Úplně nejlepší *14*
-
-
vole
HELE LIDI PISTE SEM *13* *9* *8* *15* -
-
Re: vole
a co by meli jako psat?? *9* -
-
Re: Re: vole
ja nevim neaky tema -
-
Re: Re: Re: vole
tema?...tak nejaky nahod... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: vole
tak treba jestli mas neaky zvire *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: vole
no jako nepatri to sem ae nemam...tada mame dva hafany ae nejsou moje... *1*
rekni mi koho mas rada?...jako celebritu?
-
-
-
-
-
-
Slečna Lohan
Lindsay se mi líbila,ale to už je minulost,pije alkohol,fetuje,spí s ženskejma.Je jako Britney Spears-hloupá pubertačka.Doufám,že se polepší. -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3* -
Lindsay
no jo sem čet ze z Lindsay je to špatný prej nejí je zase hodně hubená ach jo Lindsay,Lindsay -
-
Re: Lindsay
to má s těch drog a kolik váží *7*(cca) -
-
Re: Re: Lindsay
nekde sem cetla ze kolem 45 kil by mela mít... -
-
Re: Re: Re: Lindsay
co toje ale chudák upřímě a kvůli čemu zhubla *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Lindsay
najsem si jistá ale ...drogy??? -
Re: Re: Re: Re: Lindsay
čet sem tak všude možně že lindsay je na nijaké stránce která se menuje Twitter že si tam prej s jejím otcem nadávali a tak no a tak sem se tam přihlásil našel sem si lindsay lohan no a jejich tam docela hodně myslíte že je možné že tam nikde je opravdu lindsay lohan nemáte stim náhodou nikdo zkušenosti? diky za odpoved *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay
no to jo no ale na twitteru je i to ověřování a co sem si našel tak ta je ověřená už ji delší dobu sleduju a mohla by to bejt ona podle toho co píše *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lindsay
No na Twitteru nemáš nikdy jistotu, že je to ten pravý člověk, ale většinou mají ti lidé tolik slušnosti, že do kolonky kde píšou o sobě napíšou, že nejsou ta a ta celebrita
-
-
-
-
-
-
Lži a pomluvy
Kdyby vy zabedněnci jste uměli alespoň krapet anglicky a neposlouchali názory malých růžově oblíkaných holčiček , které si hrajou na dospělé tak by jste věděli , že Lindsay už nějakej ten rok drogy nebere. Pak si také nebarví hlavu , všechno jsou jen paruky.
Tady máte video a nějak si ho přeložte ;)
http://www.funnyordie.com/vid eos/0d646e2edb/lindsay-lohan-s-ehar mony-profile?rel=player -
Ahojky,nemá někdo CD Lyndsay Lohan??jestli jo,tak prosím odepište na e-mail:slunicko.m.a.j.i.k@seznam.cz
-
Když se mi vybaví jméno ,,Lindsay Lohan" kdysi bych si řekla skvělá, úžasná herečka ale dneska......Je mi jí moc líto že se dala na drogy a tak se zkazila *9* *13* škoda no byla to výtčná herečka *3* *7* *9* *13*
-
-
Je to jej chiba ze je závislá
-
Pardon za chybu
- VÝTEČNÁ
-