Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já na ní ty skandály žeru je něco jako Agáta Hanichová
    prostě nemůže za to že na ní za každím rohem číhají Papparazziové a ekají až se ji stane něaká ta trapná chvilka *5*
  • strasny

mam strasne moc rada a jeji filmy ale co sem ted videla to uz docela prehnala.nocetla jsem to na jednom blogu tak si to prectete a uvidite sami .takze tu http://mixovyblogicek.blog.cz/0910/ z-lindsay-lodan-je-stara-prisera.
  • Je to její věc jestli fetuje třeba má rodinné problémy tak jí hned nepomlouvej te její nejhezčí film je past na rodiče *3*
  • weuu

Lindsay

Jo, Lindsay mam docela ráda a filmy ve kterejch hraje se mi taky docela líběj *1*
  • ...

Byla to moc dobrá herečka, když byla mladá...to nebrala žadný drogy a nepila tolik alkoholu...tyhle věci můžou lidi,hodně zkazit....tak jakopeníze...ale trochu blbá,že si enchala přebrat joelka od takové blondaté krávy jakoje Nicol...jejda...enmám na to slov.
    • Re: ...

ne bylo to jinak.....to Hilary Duff s nim chodila....oni byly kamarádky a tak se Lindsay seznámila s Joelem......no a jednou Hilary podved a vyspal se s Lindsay....JEDNOU......no a Lindsay s Hilary se vod tý doby hádaj....jenže pak to Hialry Joelovi odpustila ale už to nebylo ono a on jí pak znova zahejb tentokrát s Nichol Richie, se kterou to bylo taky jednou ale asi zapoměli na takovej ten balónek, kterýmu se říká kondom a Nicol s nim čekala nebo čeká dítě co já wm jestli se to narodilo......ale wm že Joel je sice krásnej, ale je t absolutní debil......Hilary prej měla doma peklo že prej chodil spát oblečenej, chodil domů třeba až ráno a byl vožralej.........furt dělal nějaký problémy, ale Hilary to furt tolerovala až jí ale zahejb právě s tou kur*ou Nicol... *3* *15* *5*
  • Změnila se ...

Mě se taky dřív líbila mnohem víc, jako né že bych jí nemusela ale prostě mi příde že je z ní drogová královna, všude se o ní píše jako o průšvihářce že bude zase v base a podobný věci nic jinýho se o ní nikdo nedočte než to jak zase jede ve fetu atd. Je mi jí líto že takhle skončila. Protože si myslim že z tutoho se jen tak holka nevyhrabe.Každej ví jaký je tohle svinstvo.Musela by se hodně snažit. *7*
    • sarda

Re: Změnila se ...

něco by z ní určo bylo, to nepopírám, rozhodně ano, ale teď.... *9*
  • Lindsay Lohan chci být jednou jako ty strááášně ti závidím

Ahoj já jsem Deniska Němcová jsem hnusná tlustá blbá a smrdím *9* *9* *9* *9*
  • skih

vše nej

lindsay,přeju ti všechno nejlepší.
  • kajuska4

B-DAY

Všechno nejlepší hodně lásky,ůspěchů... *4* *14*
  • Lindsay je úúúúžasná herečka i zpěvačka : )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit