-
hodně
Hodně štěstí Lindsay *14* *14* *14*
Jsi moje nej Herečka *14* *14* *4* *4* -
hmmmmmmm
Já teda nevím, ale mně tato slečna přijde jako odstrašující příklad toho, jakou kreaturu můžou z velmi pěkného člověka udělat drogy *9* *9* *9* *8* !Smutný případ... -
Skvělá zprava
a navic bude mit jako celebrita celu jen pro sebe a vyhody takze ji nikdo pres hubu neda !! *16* *16* *16*
a za slusny chovani tam bude jen mesic a pul !! *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
OK ''
Aha tak to je dobře sorry '!!
Jsi fanda Lindsy jsi muj kamos *3* *3* *3* -
-
Re: OK ''
jj ale kdo to byl co tady nadával co si jako o sobě vůbec myslel/a takový lidi nesnášim *10* *10*
-
-
Lindsay
Je to uplně super herečka!!!!!!!!! videla jsem sice od ni jen Mezi námi děvčaty ale to mi stačí abych na ni mela nazor. Linsay taky dobre zpiva a ma dobry klipy. je proste SUPER!!!!!!!!!!!!!! -
ahojky prosimvas ma nekdo od ni nejaky cd??? lestli jo tak to prosim poslete na lenullkak@ seznam.cz dikas
-
JA TE TAK NESNASIM!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Strašně mě to mrzí že skončila na drogách,byla fakt skvělá... *13* *13*..Je mi to MOC líto..každopádně vše nejlepší k narozkám,at se z tý závislosti vyléčíš *13* .
Ti přeje
london123 -
OMG
Lidi, to co tady čtu, je pravda? Takže ona se z vězení UPLATILA???:-O -
-
Re: OMG
nn zase výmysl ona šla ven normálně na kouci a taky protože usoudila než bejt ve vězení to je proní lepší jít zpítky do rehab. a taky tam šla tak uvidíme -
-
Re: Re: OMG
omg dyt fetuje a chlasta....ale herecka je dobra
-
-
-
Lindsay Lohan
Lilo jak si přezdívá je krásná sexy holka co vý co chce...
To že je lezba je uplně normalní projev jejích citů a hormonů..
je to člověk jako my...
akorád mě mrzí že si vybrala takovou škaredou holku samanthu ronsonovou..
Jinak kdyby nekdo chtel mam na ni icq.. -
-
Re: Lindsay Lohan
Ahoj dáš mi prosím na ní icq,já si sice psala,ale ona každou chvíli bydlí někde jinde.Předem děkuju *4* -
Re: Lindsay Lohan
ahoj das mi jeji icq pls? *14* -
-
Re: Re: Lindsay Lohan
ne *1* *3* najdiu si ho sma idzbo!!! -
-
Re: Re: Re: Lindsay Lohan
tO jako říkáš mě? *3*
-
-
-