Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lesba???

Hmm....Já tomu, že je lesba,nějak moc nevěřím *15* *5* *5* !!!To bude asi jen marketingovej tah!!! *3*
  • Lindsay Lohan jako...

Lindsay Lohan jako herečka je dobrá viděla jsem lepší,ale i horší....ale dnes je spíše více populární když ji paparazzi nachytají na to když je opilá,zdrogovaná. *3* *9*
  • Lindsay je opravdu moc krásná, ale rozhodne nesouhlasím s tím, že by byla tak úžasná herečka. O někom, kdo hraje v teenagerovských komediích se to nedá tvrdit. Ale držím ji palce ať si vyřeší problémy s drogama a bulimií...
  • lindsay

Jé jí mám ráda,ale ty průšvihy holka si to zavařila,ale je mi ji líto je super herečka.a jen tak nevíte jakou má teďka barvu vlasů
    • matthew.k

Re: lindsay

to byla otázka? pokud ano tak už hodně dlouho má barvu blond, viz nejnovější fotografie http://lindsaylohansource.com/galle ry/displayimage.php?pos=-110170
      • představ si že jo ty chytrolíne
  • kirushka97
    Všechno nejlepší *14* *14* moje nejoblíbenější!! *14* *14* *14* :))
  • janka153

L

má suprový filmy *4*
    • elinor

Re: L

TO JO *9* *5* *3* *4*
  • Ta má tolik krásnejch filmů, že žádnej není špatnej, ani jeden Lindsay je fakt skvělá a kdo ji pomlouvá asi neví co je Lindsay zač
    • kiss.miss
      To ti řeknu hned..prostě znuděná celebrita , která se dostala do těch největších možných prů*erů. Filmy má hezký i hrát umí , má styl ale charakter? No neříkej, že je svatá.
  • dianna114

.

Snad ani jedna její písnička se mi nelíbí,ale jako herečka je podle mě skvělá. *3*
  • maja

víte že když lindsay byla ještě ze samanthou tak si chtěla pořídit dítě
    • hanulik77

Re: maja

no jasne ze to vsichni vime nejsme paka...
  • Ty její skandály už jsou vážně trapný, měla by se probrat.....kéž by se dala do kupy.
    • maš pravdu je to šílení znaš film sprastý protivný holky tam hraje
      • jo, ten film znám,ale víc se mi líbí Mezi námi děvčaty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit