-
Lesba???
Hmm....Já tomu, že je lesba,nějak moc nevěřím *15* *5* *5* !!!To bude asi jen marketingovej tah!!! *3* -
Lindsay Lohan jako...
Lindsay Lohan jako herečka je dobrá viděla jsem lepší,ale i horší....ale dnes je spíše více populární když ji paparazzi nachytají na to když je opilá,zdrogovaná. *3* *9* -
Lindsay je opravdu moc krásná, ale rozhodne nesouhlasím s tím, že by byla tak úžasná herečka. O někom, kdo hraje v teenagerovských komediích se to nedá tvrdit. Ale držím ji palce ať si vyřeší problémy s drogama a bulimií...
-
lindsay
Jé jí mám ráda,ale ty průšvihy holka si to zavařila,ale je mi ji líto je super herečka.a jen tak nevíte jakou má teďka barvu vlasů -
-
Re: lindsay
to byla otázka? pokud ano tak už hodně dlouho má barvu blond, viz nejnovější fotografie http://lindsaylohansource.com/galle ry/displayimage.php?pos=-110170 -
-
představ si že jo ty chytrolíne
-
-
-
Všechno nejlepší *14* *14* moje nejoblíbenější!! *14* *14* *14* :))
-
L
má suprový filmy *4* -
-
Re: L
TO JO *9* *5* *3* *4*
-
-
Ta má tolik krásnejch filmů, že žádnej není špatnej, ani jeden Lindsay je fakt skvělá a kdo ji pomlouvá asi neví co je Lindsay zač
-
-
To ti řeknu hned..prostě znuděná celebrita , která se dostala do těch největších možných prů*erů. Filmy má hezký i hrát umí , má styl ale charakter? No neříkej, že je svatá.
-
-
.
Snad ani jedna její písnička se mi nelíbí,ale jako herečka je podle mě skvělá. *3* -
maja
víte že když lindsay byla ještě ze samanthou tak si chtěla pořídit dítě -
-
Re: maja
no jasne ze to vsichni vime nejsme paka...
-
-
Ty její skandály už jsou vážně trapný, měla by se probrat.....kéž by se dala do kupy.
-
-
maš pravdu je to šílení znaš film sprastý protivný holky tam hraje
-
-
jo, ten film znám,ale víc se mi líbí Mezi námi děvčaty.
-
-