-
dobrá... ?
Jo já tuhle herečku mám mocinky ráda je to dobrá herečka *3* mám ráda filmi ve kterých hraje *15* *14* *14* !!! -
Viděla jsem od ní všechny filmy co jdou v Havířově sehnat a musím uznat,že je vážně skvělá.Takovou jiskru nemá žádná herečka v jejím věku.Na její filmy se fakt můžu dívat pořát!Kde se na ni hrabou Olsenky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
.
joijojojojo...je to mrchaaaa *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* blbka jedna -
-
Re: .
No jo no ta závist....víš že nikdy nebudeš jako ona tak se zmůžeš akorát na psaní takovejhle příspěvků.....směju se *15* ....Lindsay je nej. *3* -
-
Re: Re: .
to máš pravdu
-
-
Re: .
presne tak...
-
-
Lin Lohan
Lindsay je na rozdil od Hilary Duff hezká a má velký talent.Hilary je jen cukrová panenka,která neumí hrát ani zpívat!!! -
-
Re: Lin Lohan
ANo!! -
-
Re: Re: Lin Lohan
souhlasim ze je lindsay mnohem hezci i umi mnohem lip zpivatz ale uznejte ze Hilary neni osklivá....chtela bych videt vas a pak neco rikejte....ale lindsay je nejlepsi to je pravda:)
-
-
-
Lindsay Lohan
Je to úúúúúúúúúúúplně normální holka. Nechápu, co na ní všichni vidíte.Kdybych ji potkala na ulici, tak si jí ani nevšimnu. A hraje v naprosto podprůměrných béčkových filmech. Prostě jen v amerických kravinách. -
Lindsay Lohan
Chci napsat že neni jen super herečka ale i zpěvačka.Má teď tři super hity:Rumors,Over a First!Hrají je často na Vivě nebo MTV! -
Lindsay je nejlepší herečka a zpěvačka.Je hrubá!!!!!!!!!!
-
true
umí dobře hrát jako herečka,se mi moc líbila v tým novým filmu: Vím kdo mě zabil,ale ve skutečnosti je to totální rozmazlená kráva,která pořád jen chlastá(to zas tak newadí) ale i fetuje!!a jak se chová při natáčení,sem si četla,že po všech řve,když natáčí,prostě si myslí,že když je pohatá tak může vše!! *9* *8* -
-
Re: true
ouou ty jseš kráva...to věříš takovejm pitomostem jo???? *10* ...zabila bych ty lidi,co to o ní píšou!!!!! -
Re: true
ježiš tak jasný že se nejde zavděčit každýmu a nikdo neni dokonalej ale fetuje dneska každej druhej a ty co sou natom špatně maj smůlu ale ona něco dokázala tim neříkám že by mě to těšilo ale když nato má tak je to její věc takže může být každýmu ukradený jestli fetuje chápu člověk stoho má smyšlený názory ale člověk hledá chyby dokud je nenajde tak si to zkuste uvědomit: jinak zdravim *1* *3* *3* *3*
-
-
heeej
ježiš tak jasný že se nejde zavděčit každýmu a nikdo neni dokonalej ale fetuje dneska každej druhej a ty co sou natom špatně maj smůlu ale ona něco dokázala tim neříkám že by mě to těšilo ale když nato má tak je to její věc takže může být každýmu ukradený jestli fetuje chápu člověk stoho má smyšlený názory ale člověk hledá chyby dokud je nenajde tak si to zkuste uvědomit: jinak zdravim -
Úžasná herečka *14* *14*